RX 6600 oyunlarda stutter oluyor

Ayrıca sanal bellek ayarınıda 16 GB'a yüksettim ve Radeon 23.8.2 sürümünü kurdum ve şu an God of War oynuyorum ve stutter kesildi.

Radeon performans ayarlarından stok olan 1150mv voltajı 1100 yaptım. Önceki uygulamalar önemli ölçüde azaltsada yok etmedi, ama bu son değişimle neredeyse akıyor. Çok ama çok nadir arada bir tekliyor.

Son düzenleme:
Ayrıca sanal bellek ayarınıda 16 GB'a yüksettim ve Radeon 23.8.2 sürümünü kurdum ve şu an God of War oynuyorum ve stutter kesildi.

Radeon performans ayarlarından stok olan 1150mv voltajı 1100 yaptım. Önceki uygulamalar önemli ölçüde azaltsada yok etmedi, ama bu son değişimle neredeyse akıyor. Çok ama çok nadir arada bir tekliyor.
Hocam bu 6600 de olan bir sorun mu acaba bende 3060 geçmeyi düşünüyorum yoksa boş masraf mı olur anlamadım bazı oyunlar var sürekli oluyor mesela ats ve ets2 de saçma sapan şekilde micro stutter %5-%10 falan oluyor ve rahatsız edici bu %99 gpu kullanımında oluyor bu durum sanki ancak rdr2 ve gta 5 de bu sorun çok çok az oluyor driver dan mı kart dan mı ekrandan mı anlamadım ekran 144 hz 500 watt psu var yeterli de aslında sistem de ısı veya elektrik problemi de yok evde de öyle bir sorun yok bu arada cs2 de fena şekilde drop lanıyor hadi o oyun kaynaklı olsun ats de de çok mod var ama sanmam modlar dan olacağını dolu insan mod kurup oynuyordur stutter bambaşka bir şey olması lazım olmazsa 3060 12 gb ye geçeceğim galiba fakat yine bir şey değişmeme ihtimali de var

Hocam bu 6600 de olan bir sorun mu acaba bende 3060 geçmeyi düşünüyorum yoksa boş masraf mı olur anlamadım bazı oyunlar var sürekli oluyor mesela ATS ve ETS 2 de saçma sapan şekilde Micro stutter %5-%10 falan oluyor ve rahatsız edici bu %99 GPU kullanımında oluyor bu durum sanki ancak RDR2 ve GTA 5 de bu sorun çok çok az oluyor driverdan mı kartdan mı ekrandan mı anlamadım ekran 144 Hz 500 watt PSU var yeterli de aslında sistem de ısı veya elektrik problemi de yok evde de öyle bir sorun yok bu arada CS2 de fena şekilde drop lanıyor hadi o oyun kaynaklı olsun ATS de de çok mod var ama sanmam modlardan olacağını dolu insan mod kurup oynuyordur stutter bambaşka bir şey olması lazım olmazsa 3060 12 GB'ye geçeceğim galiba fakat yine bir şey değişmeme ihtimali de var.

Bende sürücü güncelleyince geçmişti, ama ben NVIDIA'ya geçtim 3060 Ti aldım. Sürücüyü güncelleyin olmazsa muadil NVIDIA karta geçin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı