RX 6600 PC ile Windows 10'dan Windows 11'e geçmeli miyim?

Windows 10 bence hala geçilmesi gereken bir işletim sistemi değil. Bana kalırsa Windows 10'da kalın. Şahsen daha az sorunla yüzleşeceğinizi düşünüyorum. Ben Dual Boot ile ikinci diskime yükleyip denedim Windows 11'i ve sanki Windows 10'da verdiği hissiyatı vermiyordu. Bende sildim.

Windows 10 bence hala geçilmesi gereken bir işletim sistemi değil. Bana kalırsa Windows 10'da kalın. Şahsen daha az sorunla yüzleşeceğinizi düşünüyorum. Ben Dual boot ile ikinci diskime yükleyip denedim Windows 11'i ve sanki Windows 10'da verdiği hissiyatı vermiyordu. Bende sildim.

Windows 10'dan 11'e yükseltip kontrol edersem kötü sonuç alırsam geri Windows 10'a veri kaybetmeden Windows 10 indirici ile geri dönebiliyor muyum?

Sana bağlı pek sorunu yok ama bence güzel bir işletim sistemi değil tasarım açısından.

Merhaba, bir süredir düşünüyorum Windows 11'e geçsem mi diye bazı geçen arkadaşlarım da hatalar filan olmuş oyunlarda uygulamalarda vesaire şu an Windows 11'in durumu nasıl?

Şu anlık geçmeye gerek yok Windows 10 stabil, güncel ve hala kullanılır. Windows 11 ne zaman tam hazır oldu o zaman geçilir. Güncellemelere rağmen bazı sorunlar yaşayanları gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı