Yok. Hiç ilgim yok oyunla.Oyun oynayan biri misiniz?
Yok. Hiç ilgim yok oyunla.Oyun oynayan biri misiniz?
Discord'unuz var mı? Sizin işletim sistemi sorunlarına çözüm bulmaya çalışalım.Yok. Hiç ilgim yok oyunla.
Yok hayır.Discord'unuz var mı? Sizin işletim sistemi sorunlarına çözüm bulmaya çalışalım.
Size tavsiyem eğer diğer işletim sistemlerin de olduğu gibi sorun çıkartmıyorsa bir Linux dağıtımı kurup kullanmanız.Yok hayır.
Linux mu? Ya onda bendeki programlar çalışır mı ki?Size tavsiyem eğer diğer işletim sistemlerin de olduğu gibi sorun çıkartmıyorsa bir Linux dağıtımı kurup kullanmanız.
Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bir rehber hazırlayabilirim veya internetteki videolara bakabilirsiniz.
Bir kaç ek program ile istediğiniz Windows programlarını kullanabilirsiniz.Linux mu? Ya onda bendeki programlar çalışır mı ki?
Hiç denemdim. Bu bilgisayar biraz tuhaf. Aldığım günden beri saçma sapan şeyler yaşıyorum. Bazen tutup camdan atasım geliyor. Ama Dolar yükselince vazgeçiyorum hemen.Bir kaç ek program ile istediğiniz Windows programlarını kullanabilirsiniz.
Denemek istiyorsanız söylemeniz yeterli. Yardımcı olmaya çalışırım.Hiç denemdim. Bu bilgisayar biraz tuhaf. Aldığım günden beri saçma sapan şeyler yaşıyorum. Bazen tutup camdan atasım geliyor. Ama Dolar yükselince vazgeçiyorum hemen.![]()
Bakalım. bir süre bu şekilde kullanacağım. Çünkü format atmak program kurmak, girdiğim siteleri yeniden yer imlerine taşımak sinir bozucu geliyor bana artık. Eskiden XP vardı sürücüleri bile biz kurardık bu kadar sorun yaşamazdık ya. Lanet Win10.Denemek istiyorsanız söylemeniz yeterli. Yardımcı olmaya çalışırım.
Dolar meselesine gelince orası öyle.![]()
Eski sistemler de zaten tam bir işkence.Bakalım. bir süre bu şekilde kullanacağım. Çünkü format atmak program kurmak, girdiğim siteleri yeniden yer imlerine taşımak sinir bozucu geliyor bana artık. Eskiden XP vardı sürücüleri bile biz kurardık bu kadar sorun yaşamazdık ya. Lanet Win10.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.