Windows 10'dan 11'e geçmeli miyim?

Aynı çekirdeği kullanıyorlar, sadece görünümü farklı. Aman aman bir performans farkı da yok, hangisinin görüntüsünü beğeniyorsanız onu kullanın. Sorun yaşarsanız geri 10'a dönersiniz ne de olsa, ben sorun yaşamadım ama yaşayanlar var.

Biz de biliyoruz ChatGPT'ye sormayı.
Son zamanlarda çok türediler ChatGPT'ye cevaplatıp buraya atanlar. Bot yerine insanlarla konuşmak istediği için adam buraya konu açıyor, biri bot'a yanıtlatıp gönderiyor, trajik.

Kararsız kaldım cidden. 11'in özellikleri beni cezbediyor ama sorunlu işte.
Hocam bunu iOS'in neden daha sorunsuz gözüktüğüne bağlayabiliriz, sistem çeşitliliği. Apple, kendi sistemini kendi 1 düzine cihazına kurduğu için sorunsuz görünüyor.

Windows ise dünyada oluşabilecek milyarlarca parça kombinasyonuna sahip. Sorunsuz bir deneyim vadetse de elbet bazı insanlar sorun yaşayabilir. O yüzden mutlaka deneyin derim.

İşletim sistemi kanaatimce tümden sorunlu değil zaten, bazı donanımlarda insanlar sorunlarla karşılaşabiliyor ama karşılaşmayan insanların - mesela ben, çıktığı günden beri kullanıyorum, 22H2 ile iyice toparladı bence - da olduğunu unutmayın.

Hocam bunu iOS'in neden daha sorunsuz gözüktüğüne bağlayabiliriz, sistem çeşitliliği. Apple, kendi sistemini kendi 1 düzine cihazına kurduğu için sorunsuz görünüyor.

Windows ise dünyada oluşabilecek milyarlarca parça kombinasyonuna sahip. Sorunsuz bir deneyim vadetse de elbet bazı insanlar sorun yaşayabilir. O yüzden mutlaka deneyin derim.

İşletim sistemi kanaatimce tümden sorunlu değil zaten, bazı donanımlarda insanlar sorunlarla karşılaşabiliyor ama karşılaşmayan insanların - mesela ben, çıktığı günden beri kullanıyorum, 22H2 ile iyice toparladı bence - da olduğunu unutmayın.
Bende aynı şekilde kullanıyordum çıktığından beri. Dediğim sorunlar oldu. Bir şans daha vereyim bari. Peki yükseltme yaptığımda veri, ayar kaybı vs. olur mu?

Bende aynı şekilde kullanıyordum çıktığından beri. Dediğim sorunlar oldu. Bir şans daha vereyim bari. Peki yükseltme yaptığımda veri, ayar kaybı vs. olur mu?
Yükseltme yapıldığında size soruyor eğer verilerinizin korunmasını seçerseniz veriler gitmiyor ama ayarlar için emin değilim, araştırıyorum.

Teşekkür ederim bekliyorum.
Çok fazla kaynak bulamadım ancak programda yazan metne göre, hayır silinmiyor. Kurulum ekranındaki seçeneklerden her şeyi korumayı seçerseniz bir sorun olmadan geçiş sağlarsınız diye düşünüyorum.

1681227668486.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı