Biz de biliyoruz ChatGPT'ye sormayı.
Son zamanlarda çok türediler ChatGPT'ye cevaplatıp buraya atanlar. Bot yerine insanlarla konuşmak istediği için adam buraya konu açıyor, biri bot'a yanıtlatıp gönderiyor, trajik.Biz de biliyoruz ChatGPT'ye sormayı.
Hocam bunu iOS'in neden daha sorunsuz gözüktüğüne bağlayabiliriz, sistem çeşitliliği. Apple, kendi sistemini kendi 1 düzine cihazına kurduğu için sorunsuz görünüyor.Kararsız kaldım cidden. 11'in özellikleri beni cezbediyor ama sorunlu işte.
Bende aynı şekilde kullanıyordum çıktığından beri. Dediğim sorunlar oldu. Bir şans daha vereyim bari. Peki yükseltme yaptığımda veri, ayar kaybı vs. olur mu?Hocam bunu iOS'in neden daha sorunsuz gözüktüğüne bağlayabiliriz, sistem çeşitliliği. Apple, kendi sistemini kendi 1 düzine cihazına kurduğu için sorunsuz görünüyor.
Windows ise dünyada oluşabilecek milyarlarca parça kombinasyonuna sahip. Sorunsuz bir deneyim vadetse de elbet bazı insanlar sorun yaşayabilir. O yüzden mutlaka deneyin derim.
İşletim sistemi kanaatimce tümden sorunlu değil zaten, bazı donanımlarda insanlar sorunlarla karşılaşabiliyor ama karşılaşmayan insanların - mesela ben, çıktığı günden beri kullanıyorum, 22H2 ile iyice toparladı bence - da olduğunu unutmayın.
Yükseltme yapıldığında size soruyor eğer verilerinizin korunmasını seçerseniz veriler gitmiyor ama ayarlar için emin değilim, araştırıyorum.Bende aynı şekilde kullanıyordum çıktığından beri. Dediğim sorunlar oldu. Bir şans daha vereyim bari. Peki yükseltme yaptığımda veri, ayar kaybı vs. olur mu?
Teşekkür ederim bekliyorum.Yükseltme yapıldığında size soruyor eğer verilerinizin korunmasını seçerseniz veriler gitmiyor ama ayarlar için emin değilim, araştırıyorum.
Çok fazla kaynak bulamadım ancak programda yazan metne göre, hayır silinmiyor. Kurulum ekranındaki seçeneklerden her şeyi korumayı seçerseniz bir sorun olmadan geçiş sağlarsınız diye düşünüyorum.Teşekkür ederim bekliyorum.
Biz de biliyoruz ChatGPT'ye sormayı.
Sanırım çözüm veya mesaj kasmak ki bunu yasaklamıştı sanırım yönetim. ChatGPT yasaktı.Aynısını diyecektim hocam. Amaçları ne anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.