3-4..1080p için bir kaç yıl yeterlidir. Orta yüksek ayarlarda 60+ FPS için.
3-4..1080p için bir kaç yıl yeterlidir. Orta yüksek ayarlarda 60+ FPS için.
İlerde 3600 almayı düşünüyorum.6600 şu an en F-P kartlardan. İlerde 5500'e yükseltirseniz işlemciyi baya güzel bir sistem olur
5500 daha mantıklı olur oyun için.İlerde 3600 almayı düşünüyorum.
Saf oyun içinse 3600 ile benzer zaten.5500 daha mantıklı olur oyun için.
Hocam 5500 bir üstü 5600 manyak güzel bir işlemci onun yerine onu almak daha mantıklı olmazmı peki?5500 daha mantıklı olur oyun için.
Darboğazın işlemciye doğrudan bir zararı yoktur. Sadece ekran kartının işlem performansına yetişemeyeceği için kullanım oranı artar bu da bir oyundan alınması gereken tam performansın önünü engeller.Peki işlemciye zararı olurmu hocam bu darboğazın çok yaparsa RX 570 veya RX 580 alacağım.
Hocam 5500 bir üstü 5600 manyak güzel bir işlemci onun yerine onu almak daha mantıklı olmaz mı peki?
Bütçeyi bilmediğim için bir şey diyemedim, diğer ikisinin fiyatı yakın o yüzden öyle dedim. 5600 nokta atışı olur zaten.Hocam 5500 bir üstü 5600 manyak güzel bir işlemci onun yerine onu almak daha mantıklı olmazmı peki?
Hocam peki RX 6600 çok ısınan bir kartmıdır?Darboğazın işlemciye doğrudan bir zararı yoktur. Sadece ekran kartının işlem performansına yetişemeyeceği için kullanım oranı artar bu da bir oyundan alınması gereken tam performansın önünü engeller.
5600'de çok iyi bir seçim olur.
Sonuçta daha ilerde hocam 5500, hem daha yeni. 3600'ü almak için çok mantıklı bir sebep yok gibi.Saf oyun içinse 3600 ile benzer zaten.
AMD'de eskisi gibi ısınma problemleri pek olmuyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Hocam peki RX 6600 çok ısınan bir kartmıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.