RX 6600 R5 5500 sistem her oyunda düşük FPS veriyor

Easy Peasy1f

Centipat
Katılım
27 Nisan 2023
Mesajlar
92
RAM
XPG Gammix D30 3200MHz 2x8
SSD veya HDD modeli
WD Blue SN570 500 GB
Ekran kartı
Asus Dual RX6600
Anakart
Asus Prime A320M–A
İşlemci
Ryzen 5 5500
Bilgisayarımı aldığımdan beri neredeyse her oyunda FPS problemleri yaşıyorum. Daha önce PUBG oynamayı denedim FPS düşmesi probleminden dolayı oyunu bıraktım, Warzone denedim tam eğlenmeye başlamışken oyunda 70 FPS almaya başladım bırakmak zorunda kaldım. Şimdi ise Fortnite oynarken olması gerekenden 100 FPS daha düşük alıyorum. Donanımımda bir problem olduğunu düşünüyorum fakat neden kaynaklı bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Oyun oynayamaz oldum ayrıca konu ile bağlantısı var mıdır bilmiyorum fakat Online FPS oyunları dışı hikayeli oyunları falan oynarkende görüntü çamur gibi görünüyor. Sorun yazılımsal mı donanımsal mı emin değilim.
 
Son düzenleme:
Uygulamayı çalıştırdığınızda karşınıza 24.1.1 sürümü gelecek, onun üstüne tıklayıp 24.Q1.1 seçin.
Hocam gösterdiğiniz dosyayı indirip kurdum tekrardan normal versiyonunu indirdi bir problemmi var yoksa herhangi bir ayarı değişmemmi lazım.
Özellikle belirtmiştim.

Hocam şu anda oyuna tekrardan girdim 60 FPS kadar bir artış var benim için güzel sayılır fakat halen normal versiyonda gözüküyor AMD.
Sorununuz çözüldüyse kurcalamaya gerek yok.
 
Özellikle belirtmiştim.

Sorununuz çözüldüyse kurcalamaya gerek yok.

Hocam SS attığım ve sizin üstteki dediğiniz dosyayı indirdim aslında ve FPS sorunu konusunda en azından eskiye kıyasla daha iyi oldu fakat yine de olması gerekenden az FPS alıyorum bu Pro dediğiniz versiyonu kullanabilsem belki geçer.

Konunun kapandığını düşünüp geçen arkadaşlar için yazıyorum dostlar hala problemim tam olarak çözülmüş değil %50 oranında problemim giderildi sayılır fakat halen memnum edici bir performans aldığım söylenemez.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı