İ İMAM EFENDİ Zeptopat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 Driverlerimi güncelleme rağmen oyunlarda ekran kartı kullanmak yerine Graphics'i kullanıyor. Bunun yüzünden oyunlarda düşük FPS alıyorum. Ekran kartım AMD RX 6600 işlemcim ise AMD Ryzen 5 7600X bunu için yardım istiyorum.
Driverlerimi güncelleme rağmen oyunlarda ekran kartı kullanmak yerine Graphics'i kullanıyor. Bunun yüzünden oyunlarda düşük FPS alıyorum. Ekran kartım AMD RX 6600 işlemcim ise AMD Ryzen 5 7600X bunu için yardım istiyorum.
mistikadam Attopat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #2 GPU sıcaklığı artıysa onla alakalıdır Artı 0 Eksi
KS KS İ İMAM EFENDİ Zeptopat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #3 mistikadam dedi: GPU sıcaklığı artıysa onunla al. Genişletmek için tıkla... mistikadam dedi: GPU sıcaklığı artıysa onunla alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Hayır değil GPU sıçaklığı hep düşük. Artı 0 Eksi
mistikadam dedi: GPU sıcaklığı artıysa onunla al. Genişletmek için tıkla... mistikadam dedi: GPU sıcaklığı artıysa onunla alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Hayır değil GPU sıçaklığı hep düşük.