RX 6600 sistem alınır mı?

İleride işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum çok kullanmayacağım böyle sistemi.

Link atar mısınız?

Hazır sistem kovalayın derim. Sonradan işlemci değiştireceğim diyorsunuz ancak bu sefer yanına anakart masrafı da eklenecek. Almışken tam alıp uzun süre değiştirmemek daha mantıklı geliyor bana.

Hazır sistem kovalayın derim. Sonradan işlemci değiştireceğim diyorsunuz ancak bu sefer yanına anakart masrafı da eklenecek. Almışken tam alıp uzun süre değiştirmemek daha mantıklı geliyor bana.

Haklısınız hem toplama falandı fişmandi derdide yok. Ama daha ucuza güzel bir sistem toplanırsa benim için iyi olur.

Ben 15 bine RX 6600 XT 3 fanlı Gigabyte sistem dizdim. Senin bu ekran kartı çok sıkıntılı incelemeleri izlersen eğer fena ısınıyor. ASUS Dual'ya da Gigabyte 3 fanlılardan alabilirsin.

Ben 15 bine RX 6600 XT 3 fanlı Gigabyte sistem dizdim. Senin bu ekran kartı çok sıkıntılı incelemeleri izlersen eğer fena ısınıyor. ASUS Dual'ya da Gigabyte 3 fanlılardan alabilirsin.

Efendim hazır sistem toplamaya karar verdim. Orada genelde ASUS gibi ekran kartları kullanılıyor. Benim bütçem her şey dahil 15k.

Efendim hazır sistem toplamaya karar verdim. Orada genelde ASUS gibi ekran kartları kullanılıyor. Benim bütçem her şey dahil 15k.

Daha bir gün önce RTX 3060'lı sistem 15 bindi bakayım hemen duruyorsa atayım onu al.

HaQQuS - GEN 2 / RYZEN 5 5500 / RTX 3060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI buydu sanırım fiyatı da çok iyi

Kardeşim her şey dahil kısmını tam anlamamışım kusura bakma kendim toplayayım şimdi sana.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı