RX 6600 sistem alınır mı?

Buna stok gelmez sanmıyorum.

Kardeşim maalesef 15bine her şey dahil RX 6600 ile bile toplanmıyor kusura bakma. Topladığımız da çöp parçalardan oluyor. Bütçene 1500 gibi bir rakam daha eklersen ama o attığım RTX 3060'lı sistemi alabilir yanına monitör, klavye, mouse, kulaklık ekleyebilirsin. Klavye mouse ve kulaklıkta çok pahalıya kaçmana gerek yok ileride yükseltirsin zaten.

Buna stok gelmez sanmıyorum.

Kardeşim maalesef 15bine her şey dahil RX 6600 ile bile toplanmıyor kusura bakma. Topladığımız da çöp parçalardan oluyor. Bütçene 1500 gibi bir rakam daha eklersen ama o attığım RTX 3060'lı sistemi alabilir yanına monitör, klavye, mouse, kulaklık ekleyebilirsin. Klavye mouse ve kulaklıkta çok pahalıya kaçmana gerek yok ileride yükseltirsin zaten.
12.200TL var dostum sinerjide.

12100F + RX 6600 12.000 TL'ye gelmişti çok daha iyi bir sistem. İndirim kovalayabilirsin.

Şundan bahsediyor olabilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HaQQuS - GEN 2 / RYZEN 5 5500 / RTX 3060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI Ben olsam bunu alırdım hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı