RX 6600 sistem siyah ekran veriyor

BallowhouN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, iyi günler, Escape from Tarkov adlı oyunda 5 dakika oynadıktan sonra PC siyah ekran veriyor sesler takılıyor ve PC kendine restart atıyor. Oyun zaten bozuk ama yine de emin olamadım yaklaşık 3-4 saat GTA 5 CS2 tarzı oyunlarda oynadım ama bu sorunu hiç yaşamadım. Benim PC ile mi alakalı oyunla mı anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. PC özelliklerim şu şekilde.
Ryzen 5 5600.
RX6600.
XPG 16 GB RAM.
A320M ASRock anakart.
TR2s 550W PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, iyi günler, Escape from Tarkov adlı oyunda 5 dakika oynadıktan sonra PC siyah ekran veriyor sesler takılıyor ve PC kendine restart atıyor. Oyun zaten bozuk ama yine de emin olamadım yaklaşık 3-4 saat GTA 5 CS2 tarzı oyunlarda oynadım ama bu sorunu hiç yaşamadım. Benim PC ile mi alakalı oyunla mı anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. PC özelliklerim şu şekilde.
Ryzen 5 5600.
RX6600.
XPG 16 GB RAM.
A320M ASRock anakart.
TR2s 550W PSU.

Güç kaynağı yetersiz geliyor olabilir sürücülerle alakalı sıkıntı olabilir sürücüleri güncel değilse güncelleştir hocam

Güç kaynağı yetersiz geliyor olabilir sürücülerle alakalı sıkıntı olabilir sürücüleri güncel değilse güncelleştir hocam
Güç kaynağının yetersiz geleceğini sanmam, ben aynı sistemde 500W güç kaynağı ile Forza 5, Cyberpunk gibi oyunları rahatça 2K oynadım.

Hocam sizinle neredeyse aynı sisteme sahibim. Bende bu dediğiniz sorunu yakuza like a Dragon'da yaşıyordum. Ekran kartını driverlarını sıfırladıktan sonra bende bunun gibi sorunlar kökünden düzelmişti. İsterseniz sizde ekran kartının driverlarını sıfırlayın.

RX 6600 ekran kartı ve Ryzen 5 5600 işlemcisi olan 600W 80+ PSU da var fakat ekran kartımı güncelleyince açılma ekranı geliyor sonra Windows açılma sesi geliyor ardından siyah ekran. Monitöre hiçbir şekilde görüntü gelmiyor yardım edebilir misiniz? Windows 11 kullanıyorum.
Çözüldü: RX 6600 sistem sürücü güncellemesi sonrası siyah ekran veriyor

Hocam bu konuya bi bakın belki düzelir

Güç kaynağı yetersiz geliyor olabilir sürücülerle alakalı sıkıntı olabilir sürücüleri güncel değilse güncelleştir hocam.

Hocam bu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamadım geçenlerde Windows Update yaptım onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum çünkü oyunu çok oynadım bir sorun olmamıştı ayrıyeten de ekran kartı driverım güncel stres testine de soktum herhangi bir ısınma veya siyah ekran tarzı bir sorun olmadı.

Hocam sizinle neredeyse aynı sisteme sahibim. Bende bu dediğiniz sorunu yakuza like a Dragon'da yaşıyordum. Ekran kartını driverlarını sıfırladıktan sonra bende bunun gibi sorunlar kökünden düzelmişti. İsterseniz sizde ekran kartının driverlarını sıfırlayın.
Deneyeceğim teşekkür ederim.

RX 6600 ekran kartı ve Ryzen 5 5600 işlemcisi olan 600W 80+ PSU da var fakat ekran kartımı güncelleyince açılma ekranı geliyor sonra Windows açılma sesi geliyor ardından siyah ekran. Monitöre hiçbir şekilde görüntü gelmiyor yardım edebilir misiniz? Windows 11 kullanıyorum.
Çözüldü: RX 6600 sistem sürücü güncellemesi sonrası siyah ekran veriyor

Hocam bu konuya bi bakın belki düzelir
Hocam sadece eft denen mahlukat oyunda yaşıyorum problemi açıp kapatırken herhangi bir sorun olmuyor.

Güç kaynağı yetersiz geliyor olabilir sürücülerle alakalı sıkıntı olabilir sürücüleri güncel değilse güncelleştir hocam.

2K oynatıyor muymuş ya Cyberpunk'ı sistemim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı