Cem Arı
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Thermaltake S200TG Asus TUF A520M-Plus WİFİ XFX RX 6700 Ryzen 5 5600 Team T-Force Delta TUF 2x8 MSI SPATIUM M450 Asus VP249QGR
@Cem Arı sanırım bahsedilen vatan sistemi şu; AMD R5 5600 - RX 6600 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bence bu modeldeki RAM G.Skill olarak değiştirilip, SSD Kioxia seçilip kasa da en ucuzundan seçileni alın. Ardından bunu; NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Veya bütçe yoksa; DeepCool PK550D 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe veya MSI MAG A550BN 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (Kaynak) veya bütçe belirterek güç kaynağı kategorisinde yeni konu açarak hazır sistem + güç kaynağı yapın.
SSD konusunda videoda kişinin kendisi Kioxia'nin Toshiba'nın bir şirketi olduğu ve iyi olduğunu belirtmesi bir yana forumda SSD konusunda anladığını düşündüğüm bu kişi de Kioxia'nın DRAM'li o attığım veya vatanın hazır sistemi içinde olan modellerini öneriyordu.
SSD işi bir yana MSI'ın da kötü PSU modelleri var, uygun fiyatlı bir kasanın içinde de tahminen a-dn model vardır. Gerçekten kaliteli bir PSU istiyorsanız geri kalan birçok özellğin benzediği vatandaki sistemi alıp C750 model PSU da siz montajlayın. Ardından isterseniz eski PSU satar veya benim yaptığım gibi kutusuna koyar öyle beklersiniz. Ben de Vatan'dan zamnında PC almıştım ardından MSI A550bn model PSU'su ile değiştirdim.
Teşekkür ederim fikriniz için dediğim gibi haklısınızdır belki kendi fikrimi belirtmek istedim fakat attığınız kaynaklar olsun PSU ile ilgili verdiğiniz bilgiler olsun bilgisayarlardan pek anlamadığım için bir şey diyemiyorum ama kasa işine geleceksek olay sadece hazır sistemi yükseltmek değil zaten yaklaşık 1 ay sonra sistem alabilirim o zamanada hazır sistem kalır mı kalmazmı bilmiyorum attığınız PSU modellerinden de hiçbir şey anlamadım açıkçası fiyatları hariç
Üstelik en ucuz kasayı seçip alsam onda da kasanın kendi PSU'su var yani ya başka PSU alıp kasanın kendi PSU suyla uğraşıcağım (bilmiyorum hazır kasada ki PSU çıkarılıyorsa) ki eğer çıksa bile satmak zorundayım bütçeyi uyguna getirmek için fakat öyle satma işi ile falan da uğraşmak istemiyorum benim sorum bu MSI kasayı alırsam beni niye üzer PSU'suna ne olabilir çok mu kötü bir PSU'ya sahip belli bir cevabı var mıdır cevaplarsanız sevinirim.
Son düzenleme: