RX 6600 sistemde CS2 80 FPS'in üstüne çıkmıyor

ardabbakırrr123

Centipat
Daha fazla  
CS 2 de çok düşük FPS elr alıyorum acaba bana bu konuda yardım edebilecek birileri var mı sistemime uygun FPS ayarlarını söyleyebilecek? Çünkü ben ne yaparsam yapayım bir türlü FPS'imi yükseltemiyorum. Ortalama 80-60 FPS'ın üstüne çıkmıyor. Çözünlük olarak 1280X1080.

Ryzen 5 5500.
RX 6600.
2x8GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS 2 de çok düşük FPS elr alıyorum acaba bana bu konuda yardım edebilecek birileri var mı sistemime uygun FPS ayarlarını söyleyebilecek? Çünkü ben ne yaparsam yapayım bir türlü FPS'imi yükseltemiyorum. Ortalama 80-60 FPS'ın üstüne çıkmıyor. Çözünlük olarak 1280X1080.

Ryzen 5 5500.
RX 6600.
2x8GB RAM.

Grafik ayarlarına bakın bazı ayarlar yüksektedir veya monitörünüz 1280x1080 SE o darboğaz yapıyordur monitör markası ne.

İşlemci veya ekran kartı herhangi bir şeyden dolayı güç kısıyor olabilir, sıcaklıkları veya driverları vesaire gözden geçir. Denetim masasından güç planını kontrol et, güç tasarrufuna almış olabilirsin. Ayarlarını da aynı şekilde gözden geçir direkt en düşük veya en yükseğe çekmek yerine her ayar için kendin gerekliliğine ve işlemciye yüküne göre ayarla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı