- Minidump Rapor Linki
- https://drive.google.com/file/d/118tGE-I8vKfooWGrOmM2-q_qag3FLh7i/view?usp=sharing
- Ekran kartı
- RX 6600
- Anakart
- MSI B550M-A Pro
- İşlemci
- Ryzen 5600
Son düzenleme:
DDU ile NVIDIA sil, sistemi yeniden başlat. En güncel sürücüden bir önceki sürücüyü indir yükle.
DDU ile denedim yine mavi ekran vermişti aynı hata üzerindeDDU ile NVIDIA sil, sistemi yeniden başlat. En güncel sürücüden bir önceki sürücüyü indir yükle.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Yanlışıkla NVIDIA yazmışım kusura bakma, DDU ile AMD silip sistemi yeniden başlat ve güvenli modda sürücünü kur.DDU ile denedim yine mavi ekran vermişti aynı hata üzerinde
AMD ile ama
DDU AMD secip yaptım tekrar, yine aynı kod ile mavi ekran hocamYanlışıkla NVIDIA yazmışım kusura bakma, DDU ile AMD silip sistemi yeniden başlat ve güvenli modda sürücünü kur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.