RX 6600 sistemde ekran yanıp sönüyor

ümit zilif

Hectopat
Merhaba. Geçtiğimiz günlerde RX 6600 aldım driverini de kurdum fakat 5-10 saniye de bir ekran anlık yanıp sönüyor ama ekran tamamen kapanmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 defa sıfırdan driveri sildim yükledim DDU ile de kaldırdım ek olarak DisplayPort bulamadım HDMI kablosu aldım onda da denedim sorun çözülmedi.

O kartı sen servise yolla, son çare varsa televizyona bağla belki monitörde bir sıkıntı olmuştur ama düşük ihtimal. Büyük ihtimalle kartına değişim çıkar.

O kartı sen servise yolla, son çare varsa televizyona bağla belki monitörde bir sıkıntı olmuştur ama düşük ihtimal. Büyük ihtimalle kartına değişim çıkar.

Hocam 19 inç monitörüm vardi ona taktım olmuyor galiba problem monitör internet Cafe'ye kasayı götürdüm orada ki monitörde de olmadı şimdi tekrar kendi monitörüme taktım sorun aynı 19 inçe taktım sorun gözükmüyor. Ama işin garibi monitörüm yeni 20 gün oldu daha.

@ümit zilif monitörün üretim hatası olabilir, diğer monitörde olmadığına eminsen servise gidecek şey kart değil monitör olacak.

Galiba sorunun kaynağını buldum 144 Hz ya da 165 Hz'deyken normal masaüstünde ya da normal bir şekilde kullanırken bu problem oluyor videoyu Full ekran izlerken ya da oyunda Full ekran oynarken bu sorun olmuyor. Hz'yi 60'a düşürdüm sorun da olmadı tekrar 144 ya da 165'e çektim sorun devam etti 60'a çektim sorun kalktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı