RX 6600 sistemde GTA Online 30 FPS

2013 çıkışlı bir oyuna 8GB VRAM nasıl yetersiz kalabilir. Oyun 1GB VRAM ile bile çalışıyor.
1gb ram ıle acılır ancak kasar bende 10-5fps fln verır bende 2gb vram kart vardı ancak eskıydı 25 fps alıyordu ancak bazen bınalar yuklenmıyordu sonra 8gb vraam ekran kartı aldım herhangıb bır sorunum yok

Ben oyuna bakarak tahmin yapmadım. Konu sahibinin koyduğu resimlere bakarak bunu söyledim. Orada yeşil yazılı MEM bölümüne bakabilirsiniz.
Orda 1.si normal RAM 2.si VRAM.

1gb ram ıle acılır ancak kasar bende 10-5fps fln verır bende 2gb vram kart vardı ancak eskıydı 25 fps alıyordu ancak bazen bınalar yuklenmıyordu sonra 8gb vraam ekran kartı aldım herhangıb bır sorunum yok
Oyundan aldığın fps'in Vram'le bir alakası yok. Mesela 2GB GT 710'la 2GB GTX 1050 aynı performansı vermez oyunda.

Wallpaper Engine kullanmayın hocam neden ekran kartınızı yük altında bırakıyorsunuz ki yazıktır ayrıca FPS düşüşünde etkeni olabilir Alt+Tab'da aktif ediyorsunuz. Ya da hep açıktır.

Wallpaper Engine kullanmayın hocam neden ekran kartınızı yük altında bırakıyorsunuz ki yazıktır ayrıca FPS düşüşünde etkeni olabilir Alt+Tab'da aktif ediyorsunuz. Ya da hep açıktır.
Onuda ayarlamıştım Masaüstünde değilken duraklıyor arkaplan ama ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum kapatmıştım çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı