RX 6600 sistemde mavi ekran hatası almak

İşletim sistemi
Windows 10

kgyswR

Decapat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/drive/folders/1Y8C2fenekVWu1_D61xn6uvgq34-sgzSx?usp=sharing
RAM
G Skill , DDR4, 16GB
SSD veya HDD modeli
KIOXIA-EXCERIA SATA SSD, TOSHIBA HDWL110
Ekran kartı
RX 6600
Anakart
H510M H
İşlemci
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400F @ 2.6
Yaklaşık 2 yıldır mavi ekran alıyorum artık bıktım sistemim de iyi ancak sorunu çözemedim. İnternetteki tüm çözümleri denedim ancak olmadı. Bilgisayarım gereksiz yere çok ısınıyor neredeyse Steam oyunlarına giriş yapamıyorum hemen mavi ekran alıyorum. Güç seçeneklerinden işlemci güç yönetimini %99 yapınca sorunum düzeliyor ancak FPS'imde ciddi bir oradanda düşüş yaşanıyor ve oyunu oynayamıyorum.

Herkese teşekkür ederim. Kimse sorunuma yardımcı olmadı bende format attım sorun değil ben artık alıştım görünmez olmaya iyi geceler.

Son düzenleme:
CPU ile ilgili fatal error var dosyalarında. Herhangi işlem yaptıysan devre dışı bırak, BIOS ayarlarını sıfırla. CPU fanını biraz gevşek bırak çok sıkma, macunları yenile.

Yazılımsal olarak bir süre BattlEye kullanan oyunları oynama.

Dostum konu açtığında anında cevap verme gibi bir zorunluluğumuz yok. Gönüllülük esası ile bu işi yapıyoruz, hiçbir şekilde çıkarımız yok yani. Müsait olduğum vakit gelip incelemeye çalışıyorum, forumu bu kadar hayatınızla bağdaştırmanıza gerek yok. Buradaki herkes anonim :)

Bilgisayarım 2 yıldır mavi ekran veriyor. Bios ile ilgili de hiçbir ayar yapmamıştım. BattlEye oyunlarını oynayıp bir de Ekran kartı sürücüsünü çalıştırınca yeşil küçük kareler oluşuyor acaba ekran kartımda bir sorun olabilir mi?

Bilgisayarım 2 yıldır mavi ekran veriyor. BIOS ile ilgili de hiçbir ayar yapmamıştım. BattlEye oyunlarını oynayıp bir de Ekran kartı sürücüsünü çalıştırınca yeşil küçük kareler oluşuyor acaba ekran kartımda bir sorun olabilir mi?

Eğer dediğin gibi sorun varsa ekran kartı kaynaklıdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı