RX 6600 sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Evet öyle yapacaksınız.

BIOS'unuz güncel değil. Şuanki BIOS sürümünüz "3802" en son sürüm ise "4002"
Eki Görüntüle 1782358

@lazye Ben cevap veriyorum ama sıkıntı değil değil mi? Denk geldim de direk verdim cevabı.
Normalde usulen birisi yardım ediyorsa, diğeri konuya müdahale etmez konuya. Eskiden öyleydi en azından.

Sen dosyayı erişime açtırmışsın ama dönmemişsin, ben döndüm konu sahibi herhalde çözemedi sorununu, sonra başka bir arkadaş gelmiş müdahale etmiş. Bunun kavgası çok yapılıyordu önceden. Bence yine yapılmalı.

Normalde usulen birisi yardım ediyorsa, diğeri konuya müdahale etmez konuya. Eskiden öyleydi en azından.

Sen dosyayı erişime açtırmışsın ama dönmemişsin, ben döndüm konu sahibi herhalde çözemedi sorununu, sonra başka bir arkadaş gelmiş müdahale etmiş. Bunun kavgası çok yapılıyordu önceden. Bence yine yapılmalı.
Bilemiyorum. Düşünüyorum yaptığım yanlış geliyor ama tekrar düşünüyorum doğru geliyor.

Öncelikle burası tartışma platformu değil ve biri cevap yazdı diye diğeri yazamaz diye bir durum yok rahatsız etmeyecek bir düzeyde çözüm önerisi olarak her şey yazılabilir sen yardım ediyorsan başka biri mesaj atınca o yardım etmiş olmuyor mu? Burası açık platform sadece 1-2 kişi cevap versin diye açılmış bir mecra değil. Benim cevap verdiğim konulara da farklı kişiler cevap yazıyor sizin gibi kavga edilmeli yazmıyorum kaldı ki herkesin belirli bir bilgisi var senin bilmediğin bir şeyi başka biri bilebilir ve ona göre yazı yazabilir. Ayrıca kavga edilecek bir durum yok kimse kimsenin hakkına gasp etmiyor rahatsız olduğun bir durum varsa rapor edip şikayetini dile getirebilirsin.

Öncelikle burası tartışma platformu değil ve biri cevap yazdı diye diğeri yazamaz diye bir durum yok rahatsız etmeyecek bir düzeyde çözüm önerisi olarak her şey yazılabilir sen yardım ediyorsan başka biri mesaj atınca o yardım etmiş olmuyor mu? Burası açık platform sadece 1-2 kişi cevap versin diye açılmış bir mecra değil. Benim cevap verdiğim konulara da farklı kişiler cevap yazıyor sizin gibi kavga edilmeli yazmıyorum kaldı ki herkesin belirli bir bilgisi var senin bilmediğin bir şeyi başka biri bilebilir ve ona göre yazı yazabilir. Ayrıca kavga edilecek bir durum yok kimse kimsenin hakkına gasp etmiyor rahatsız olduğun bir durum varsa rapor edip şikayetini dile getirebilirsin.
Öyle bir durum vardı işte eskiden. Birisi zaten yardım ediyorken, mesela ben MTA kaldır demişim, Logitech kaldır demişim, senin aynı şeyleri yazmanın hiçbir katkısı yok. Dolayısıyla yardım etmiş olmuyorsun, birisinin söylediği şeylerin aynısını tekrar yazarak. Mesela BIOS güncelle demişsin, ona okeyim.

Böyle durumlara karşı çıkan bir sürü mavi ekran analizcisi var ben dahil.
Aynı şeyleri yazacaksan, mesajı uplayabilir veya like atabilirsin. Flood olmaz en azından. :)
Kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlamıyor yani aslında. Kurallar çerçevesinde tabii.

Konuyu uzatmanın anlamı yok sen kaldır dedin ben kalıntılarını silmek için senin gibi kaldır demedim, program üzerinden kaldır dedim. Kalıntı bırakmasın diye üstüne BIOS güncellemesini söyledim birebir aynı şeyi mı yazmışım üstüne ekliyorsun diye söylüyorsun şikayetin varsa rapor edebilirsin ek cevap vermeyeceğim iyi geceler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı