Çözüldü RX 6600 sistemde oyunda aniden ekran gitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alper71

Hectopat
Yer
Kırıkkale
Daha fazla  
RX 6600 ekran kartını kullanıyorum CS oynarken aniden ekran gitti tekrar oyuna giriş sağladığımda almadı. Bunun üzerine Windows güncellemelerini kontrol ettim güncel durumda olduğunu gördüm kabloları sök tak yaptım ama bir sonuca ulaşamadım. Başka oyunlar denediğimdede aynı sorun oluyor oyun açılmıyor. Bilgisayarım ekran kartını görmüyor galiba diye aygıt yöneticisine baktığımda ise sıkıntılı durumlar olduğunu gördüm ne yapmam lazım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-06-17 231220.png
    Ekran görüntüsü 2022-06-17 231220.png
    56,2 KB · Görüntüleme: 92
  • Ekran görüntüsü 2022-06-17 232742.png
    Ekran görüntüsü 2022-06-17 232742.png
    67,7 KB · Görüntüleme: 78
Çözüm
@Alper71 karşına ne çıktıysa evet de geç, kalanlar sonra kurulacak otomatik. Sistem bir daha yeniden başlayacak o zaman da ilk işin diğer linkten sürücüyü indirip kurmak olsun.
RX 6600 ekran kartını kullanıyorum CS oynarken aniden ekran gitti tekrar oyuna giriş sağladığımda almadı. Bunun üzerine Windows güncellemelerini kontrol ettim güncel durumda olduğunu gördüm kabloları sök tak yaptım ama bir sonuca ulaşamadım. Başka oyunlar denediğimdede aynı sorun oluyor oyun açılmıyor. Bilgisayarım ekran kartını görmüyor galiba diye aygıt yöneticisine baktığımda ise sıkıntılı durumlar olduğunu gördüm ne yapmam lazım.
Driverları indirmedin mi

Windows saçma sapan bir AMD sürücüsü yükleyip orayı dağıtmış olabilir. Windows güncellemesi yaparken eğer "AMD, Radeon" gibi bir kısım görürsen onu yükleme.

Şimdi Cleanup Utility ile sürücüyü sil, 22.5.1 sürücüsünü de baştan kur.

Windows saçma sapan bir AMD sürücüsü yükleyip orayı dağıtmış olabilir. Windows güncellemesi yaparken eğer "AMD, Radeon" gibi bir kısım görürsen onu yükleme.

Şimdi Cleanup Utility ile sürücüyü sil, 22.5.1 sürücüsünü de baştan kur.

Cleanup Utility'yi indirdim kral PC'yi yeniden başlattı ve bu işlem ekran kartı sürücüsü, ses sürücü(Realtek) ve birkaç sürücü daha silecekmiş.

@Alper71 karşına ne çıktıysa evet de geç, kalanlar sonra kurulacak otomatik. Sistem bir daha yeniden başlayacak o zaman da ilk işin diğer linkten sürücüyü indirip kurmak olsun.

Tamamdır kral yapıyorum dediklerini şimdi.

Eyvallah kral sorunum çözüldü sayende.

Kral sana bir şey soracağım ben 22.5.1 sürümünü indirdimya geçen az önce kontrol sağladığımda 22.5.2 sürümünün çıktığını gördüm 22.5.2'ye güncellersem Radeon Software'den sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:
@Alper71 22.5.2'nin DX11'de bazı sıkıntıları var. AMD performans artırmak için getirdi fakat bazı oyunlarda akıcılık sorunları başladı. 22.6.1 sürücüsü çıkana kadar güncelleme 22.5.1 kalsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı