RX 6600 sistemde Stable Diffusion hata veriyor

Bunu yüklemen lazım AMD'nin koyduğu ONNX falan yükleme bir halta yaramıyor hiçbir lora, yüz düzeltici eklentiler çalışmıyor. 1.5 biraz daha kapsamlı ve AMD sistemler için uygun sayılır. DirectML kullanmayı ihmal etme yine.

Steam vs. kullanıyorsan oradan da yardımcı olabilirim.
Anlayamadım ki, attığınızı kullanıyorum zaten ben. Sadece programın gerektiği şeyler indi kendi kendine. Ekstra bir şey indirmedim. Canny modeli falan da denemiştim hiçbiri işe yaramadı. Zaten hiç stabilde değil, sanırım sileceğim ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum anlamadım ki. Attığınız kodları da her şey ya aşırı yavaş ya da hata veriyor. İnternetten milyon tane '' set COMMANDLINE_ARGS= '' komutu denedim ama nâfile..

Bu modeli dene bir de. Çözünürlük 512x512 olsun, hires fix tikli olmasın. UI'den bir görüntü atar mısın?

Generate deyince ekran kartı fanları çalışıyor mu? GPU kullanımı yükseliyor mu? CPU'yu kullanıyor olabilir program.

Bu modeli dene bir de. Çözünürlük 512x512 olsun, hires fix tikli olmasın. UI'den bir görüntü atar mısın?

Generate deyince ekran kartı fanları çalışıyor mu? GPU kullanımı yükseliyor mu? CPU'yu kullanıyor olabilir program.
--use-directml komutunu yazmazsam CPU kullanıyor ama aşırı yavaş oluyor. Şu an sadece --use-directml komutu var '' set COMMANDLINE_ARGS= '' kısmında. Ve evet GPU'yu kullanıyor az önce Generate bastım ama 3 saniye sonra VRAM hatası verdi deneyemedim modeli. GPU ile de bayağı yavaş CPU kadar olmasa da. :D

Biri 400x400 diğeri 512x768. Bu ikisini renderlayabildim sadece. Tek seed girmeye çalıştığımda ise VRAM hatası verdi.

00053-149895157.png
00052-149895157.png

Dosya Ekleri

• unknown_2024.02.17-16.19.png
    unknown_2024.02.17-16.19.png
    187,1 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı