RX 6600 sisteme Ekran kartı ve işlemci önerisi

Konuya açıklık getiriyim tam anlamıyla sadece öneri için açtım fiyat ortalamalarını hesaplayıp sonradan bu hesaba göre alacağım 3-4 yıl sonra ne olacağını kimse bilemez zaten.

Ben 2K-4K olayına çok takılmıyorum Full HD bile yeter benim için.

Yani dediğim gibi üstte yazdım. 4 sene önce 3060 almanın hayalini kuruyordum olmadı. Bu sene 4060 sistem aldım nasip işte ne olacağını bilemeyiz.

Bende de benzer bi sistem var, senin yerinde olsam tüm sistem için para biriktirmeyi bekleyeceğime adım adım güncellerdim.

Bende de benzer bir sistem var, senin yerinde olsam tüm sistem için para biriktirmeyi bekleyeceğime adım adım güncellerdim.

İşlemciyi yenileyebilirim ancak 2-3 sene sonra ekran kartı alsam bu sefer işlemci eski kalacak :D

İşlemciyi yenileyebilirim ancak 2-3 sene sonra ekran kartı alsam bu sefer işlemci eski kalacak :D
İşlemciyi 5600 sanıyordum 5500müş. Yükseltmektense komple satıp bişeyler almak daha mantıklı ama bütçe olmadığından konu biraz tıkanık açıkçası. Konuya ilişkin görüş belirten hocalarıma bütçen olduğunda tekrar bi konu açman konusunda katılıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı