RX 6600 sisteme PSU önerisi

Bütçe
1000 Civarı
Daha fazla  
RAM
2x8 Kingston Fury 3200MHz DDR4 RAM
İşlemci
Ryzen 5 5600X
Merhaba, sistemin için 650W civarı veya daha fazla 80+Gold sertifikalı bir güç kaynağı arıyorum. Maalesef bütçe sebepleriyle 1000-1500₺ civarında bir şey olması gerekiyor.
Sharkoon diye bir marka buldum çoğu kişi fiyat olarak ve kalite olarak memnun peki Sharkoon markası sorun çıkarır mı veya güvenilir mi? Ayrıca iyi bir güç kaynağı tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim.

Sistem:
RX6600 8 GB.
Ryzen 5-5600X
16 GB RAM.

Önerilenlerde 750W Sharkoon bana daha cazip geliyor. Yarı modüler ve 80+ Gold olması çok iyi.

Yarı modüler olması sorun zaten, 55 Euro'ya iç yapısı iyi, 750W kapasite sunan, LLC & DC-DC topolojisini destekleyen yarı modüler güç kaynağı yok. Yakın fiyatlarda Corsair CX550F var ama kapasitesi WPM'e göre çok düşük. WPM Gold Zero iç yapısı çok iyi bir güç kaynağı ama güvenlik korumaları eksik. Yarı modüler ve gold sertifika göz kamaştırabilir ama işin öbür tarafı pek de iyi değil.

Konudaki Performance GD 600'ü satın alabilirsin, fazlasıyla yeterli olur.

Zaten neredeyse zamlanmayan bir model.

WPM'in fiyatı son iki ayda 700 TL'lerden 1100 TL'lere kadar çıktı, en ucuzu 1000 TL. Nasıl zamlanmamış olabilir? Devasa bir fark var.

Son düzenleme:
Yarı modüler olması sorun zaten, 55 Euro'ya iç yapısı iyi, 750W kapasite sunan, LLC & DC-DC topolojisini destekleyen yarı modüler güç kaynağı yok. Yakın fiyatlarda Corsair CX550F var ama kapasitesi WPM'e göre çok düşük. WPM Gold Zero iç yapısı çok iyi bir güç kaynağı ama güvenlik korumaları eksik. Yarı modüler ve gold sertifika göz kamaştırabilir ama işin öbür tarafı pek de iyi değil.

Konudaki Performance GD 600'ü satın alabilirsin, fazlasıyla yeterli olur.

WPM'in fiyatı son iki ayda 700 TL'lerden 1100 TL'lere kadar çıktı, en ucuzu 1000 TL. Nasıl zamlanmamış olabilir? Devasa bir fark var.
1000 TL olan model PSU şuan 2500 TL. 300 TL çok koymaz bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı