RX 6600 test sonuçları normal mi?

Eki Görüntüle 2367920

Hocalarım pekiya bu değerler normal midir?

@He stole my money

Eki Görüntüle 2367938Eki Görüntüle 2367939

@Astiva hocam öncelikle kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama bu işlerden anlıyorsanız siz yardımcı olabilir misiniz?

Bunlarda SSD'nin sonuçları.

Eki Görüntüle 2367973

Eki Görüntüle 2367974

@Eriksen hocam sizi de aynı şekilde rahatsız edeceğim özür dilerim. Müsaitseniz bir bakabilir misiniz değerlere.
-Ekran kartı garip bir şekilde soğuk. MSAA durumuna göre puanı anlayabilirdim.

-İşlemci için gene istediğim sonuçları atmamış, sıcaklık yok. Puan olarakta çoklu çekirdek var. O güzel sayılır, ortalamadan yüksek. Sıcaklıkta herhalde 90'a yakın değil çünkü hiçbir dalgalanma gözükmüyor görev yöneticisinde.

-SSD iyi durumda.

-Ekran kartı garip bir şekilde soğuk. MSAA durumuna göre puanı anlayabilirdim.

-İşlemci için gene istediğim sonuçları atmamış, sıcaklık yok. Puan olarak da çoklu çekirdek var. O güzel sayılır, ortalamadan yüksek. Sıcaklıkta herhalde 90'a yakın değil çünkü hiçbir dalgalanma gözükmüyor görev yöneticisinde.

-SSD iyi durumda.

Hocam testi yapan arkadaş ilk defa test uygulamalarını kullandığını belirtti ve sistemi 3-4 hafta önce başkasından almış paraya ihtiyacı olunca da satılığa koyduğunu söylüyor.

Yani hocam sizce bir şey çıkar mı yoksa alayım mı sistemi.

Hocam testi yapan arkadaş ilk defa test uygulamalarını kullandığını belirtti ve sistemi 3-4 hafta önce başkasından almış paraya ihtiyacı olunca da sattığını söylüyor.

Yani hocam sizce bir şey çıkar mı yoksa alayım mı sistemi.
Yani hocam, söylemesi zor. Temiz çıkarmı konusunda elimizdeki bilgiler ile çok birşey diyemeyiz, fiyatı RX 6600 ile ucuz ama emin olmak gerekiyor. Sonuçta işin içinde para var.
Elden alacaksanız testleri siz yapın, param güvende ile alarsanız evde siz test edin. Öyle bir sıkıntı çıkarsa enazından paranızı kurtarmış olursunuz. Şuanlık izlenimimde işlemci ve SSD temiz, ekran kartı çok serin çalışıyor ama performansı anlamında emin olamadım, ayrıca saat hızı 2600 mHz civarı yerine 1880'de.

Yani hocam, söylemesi zor. Temiz çıkar mı konusunda elimizdeki bilgiler ile çok bir şey diyemeyiz, fiyatı RX 6600 ile ucuz ama emin olmak gerekiyor. Sonuçta işin içinde para var.
Elden alacaksanız testleri siz yapın, Param Güvende ile alarsanız evde siz test edin. Öyle bir sıkıntı çıkarsa enazından paranızı kurtarmış olursunuz. Şu anlık izlenimimde işlemci ve SSD temiz, ekran kartı çok serin çalışıyor ama performansı anlamında emin olamadım, ayrıca saat hızı 2600 MHz civarı yerine 1880'de.

Hocam elden alacağım bu hafta sonu ama bu testlerden çok anlamıyorum, isterseniz arkadaştan başka bir test programı ile tekrar denemesini rica edeyeyim.

Hangi test programını önerirsiniz hocam?

Hocam elden alacağım bu hafta sonu ama bu testlerden çok anlamıyorum, isterseniz arkadaştan başka bir test programı ile tekrar denemesini rica edeyeyim.

Hangi test programını önerirsiniz hocam?
"Superposition" 1080P en yüksek grafiklere alsın, Benchmark olarak açsın ve sonuna kadar beklesin. Sonlara doğru bir sıcaklık için fotoğraf atsın ve bittikten sonra çıkan sonuçlarıda foto atsın.

Ayrıca AMD yazılımının ayarlarını bi sıfırlasın yani, ekran kartı 1800mHz'de çalışıyor dediğim gibi. Onu 2600 filan yapsın olması gerektiği gibi.

Birde "OCCT" indirsin sonra girsin ve "PSU" testi açsın, 5dk filan dursun ve ekran görüntüsü atsın gene.

"Superposition" 1080P en yüksek grafiklere alsın, Benchmark olarak açsın ve sonuna kadar beklesin. Sonlara doğru bir sıcaklık için fotoğraf atsın ve bittikten sonra çıkan sonuçlarıda foto atsın.

Ayrıca AMD yazılımının ayarlarını bi sıfırlasın yani, ekran kartı 1800mHz'de çalışıyor dediğim gibi. Onu 2600 filan yapsın olması gerektiği gibi.

Birde "OCCT" indirsin sonra girsin ve "PSU" testi açsın, 5dk filan dursun ve ekran görüntüsü atsın gene.
Hocam arkadaş şu şekilde yazdı ''Hocam amd yazılımında detaylı anlatırsa arkadaş yapabilirim, bende bilmiyorum'' Mümkünse anlatabilir misiniz hocam bende ona ileteyim.

Hocam arkadaş şu şekilde yazdı ''Hocam amd yazılımında detaylı anlatırsa arkadaş yapabilirim, bende bilmiyorum'' Mümkünse anlatabilir misiniz hocam bende ona ileteyim.
AMD yazılımını açıp, "Performans" kısmına girsin ve "Ayarlanıyor" kısmına girsin. Sağ üst tarafta bir geri tuşuna benzer birşey var, sıfırlıyor o ayarları komple.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı