kaan_05
Centipat
Daha fazla
İşlemci temiz hocam, sıcaklığıda OCCT için iyi. Güç kaynağıda temiz büyük ihtimalle, sorunlu olsa 1 dakika bile dayanamaz.
Hocam kasanın içi şu şekilde,İşlemci temiz hocam, sıcaklığıda OCCT için iyi. Güç kaynağıda temiz büyük ihtimalle, sorunlu olsa 1 dakika bile dayanamaz.
Bu ekran kartının soğuk olması hala aklımı almıyor, 3 fanlı desem bile bu kadar soğuk olmaması lazım.
Hocam şöyle söyleyeyim, aynı karta sahip insanlar 70 derece civarı takılıyor. En düşük 65 filan.Hocam kasanın içi şu şekilde,
Eki Görüntüle 2368732
Fanlar açık olsa bide camı çıkarsa bu derece halen mi fazla düşük sayılır?
Bir de hocam kış aylarındayız oda sıcaklığı düşükse bu değerler o koşullara göre normal kabul edilir mi yoksa halen mi fazla soğuk.
Hocam şöyle söyleyeyim, aynı karta sahip insanlar 70 derece civarı takılıyor. En düşük 65 filan.
Şahsen benim ekran kartımda %100 fan açıp, uçak motoru gibi çalışsa bile 63'e anca düştü.
Pek birşey diyemiyorum hocam, sıcaklık sensörü bozuk olabilir sanırsam yada bilmiyorum. Diğer testlerini gönderdiği parçalar temiz duruyor. Belki hiçbir sorun olmaz ve kusursuz kullanırsınız, bilemiyorum. Şimdi size aldırsam ve bozuk çıksa mahçup olurum, temiz olduğu halde aldırmazsamda mahçup olurum.Hocam öyleyse sizce alsam pişman eder mi sizce? Yani nasip olursa yarın almaya gitmeyi planlıyorum.
Umarım temiz çıkar hocam, alırkende tekrardan sizde bir kontrol edin tabi.Hocam sıcaklık dışında bir sorun görünmüyorsa bir riske girip alayım, en fazla bir fan daha takarım.
Umarım temiz çıkar hocam, alırken de tekrardan sizde bir kontrol edin tabii.
Sıcaklık ölçer cihazları ile kaba tabir bir fikir sahibi olabilirsiniz ama en doğru sonucu vermez. Ayrıca ekran kartı fan'ı çalışıyormu? Boşta.Tamamdır sağ olun hocam çok teşekkür ederim yardımınız için, iyi sosyaller dilerim.
@He stole my money hocam ekran kartı boşta 25 derece gösteriyor yük altında ise 45-50ye kadar çıkıyor sensör doğru ölçmüyorsa kendim nasıl ölçebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.