RX 6600 ve i3 12100F sistem oyunlarda anlık takılma yapıyor

roaxe

Decapat
Her oyunda anlık takılma yaşıyorum. 144 Hz monitörüm var ve V-Sync açık oynuyorum. Örnek vermek gerekirse CS:GO'da FPS düşmeden anlık akıcılığın kaybolduğunu hissediyorum. Rainbow Six'te FPS 139'a düşüyor ama sanki 139'a değil 60'a düşüyormuş gibi takılma yaratıyor. 10 yıllık bilgisayarda bile böyle bir şey yaşamadım ama yeni sistemde böyle bir şey görmek çok sıkıcı oluyor.

RX6600 / i3-12100F / 16 GB RAM / 512 SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim sistem giriş seviyesi benim dediğim sorunu LoL'de yaşıyorum 140 FPS olarak gösteriyor ama sanki 40 FPS zaten oyun sonlalrına daha da dsuuyopr FPS ve arkımın 11 yıllık PC'si bile daha akıcı oluyor oynanmaz oluyor oyun.

Sorununuz düzeldi mi?

Her oyunda anlık takılma yaşıyorum. 144 Hz monitörüm var ve V-Sync açık oynuyorum. Örnek vermek gerekirse CS:GO'da FPS düşmeden anlık akıcılığın kaybolduğunu hissediyorum. Rainbow Six'te FPS 139'a düşüyor ama sanki 139'a değil 60'a düşüyormuş gibi takılma yaratıyor. 10 yıllık bilgisayarda bile böyle bir şey yaşamadım ama yeni sistemde böyle bir şey görmek çok sıkıcı oluyor.

RX6600 / i3-12100F / 16 GB RAM / 512 SSD.

Aynı sorun bende de var.

Sorununuz düzeldi mi?

Aynı sorun bende de var.

Hocam yeni işlemci aldim düzeldi bende. Artik 60FPS sabitlesem bile o eski 100 150 FPS'den daha akici oynuyorum işlemci fark ettiriyorsa sizin işlemci zaten iyi ama onu anlamadim isi degerleri normal değil mi veya bilmiyorum monitorun Hz ayarlari 60'da falansa o da olabilir.

Hocam yeni işlemci aldim düzeldi bende. Artik 60FPS sabitlesem bile o eski 100 150 FPS'den daha akici oynuyorum işlemci fark ettiriyorsa sizin işlemci zaten iyi ama onu anlamadim isi degerleri normal değil mi veya bilmiyorum monitorun Hz ayarlari 60'da falansa o da olabilir.

Hocam işlemcim sizin bu konuyu açtığınız işlemci ile aynı, i3 12100F kullanıyorum, sadece ekran kartımız farklı onda da RTX3060 kullanıyorum yani sizin sisteminizdeki RX 6600 ile eş değer bir kart, siz işlemciyi değiştirdiğinizde düzelmiş, benim sıcaklıklar vs. her şey normal, anlamadım işlemci mi ekran kartına darboğaz yapıyor acaba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı