RX 6600 ve i7 9700F sistem kaç TL eder?

Evet hocam ben normalde 2021 de daha iyi bir sistem alacaktım fakat dayım sen bana bırak ben ayarlayacağım dedi ve olan buydu. Aslında bana kalsa ben işlemciyi falan daha yüksek tutacaktım. SSD'yi de.

İşte hocam akrabayla iş yapılmaz diye boşuna demiyorlar.

İşte hocam akrabayla iş yapılmaz diye boşuna demiyorlar.

Aynen hocam hatta bana sistemi alırken parçaları gösterdi ve bende dedimki dayı bana bu yetmez diye. Dayım inadına yeter yeter dedi. Anneme söyledim annemde dayın bilgisayarcı bırak o yapsın bir bildiği vardır dedi. Şimdi işlemcimin fiyatına bakıyorum 8000 bin TL civarı Ryzen 5600'a falan bakıyorum 4500 TL civarı.

Aynen hocam hatta bana sistemi alırken parçaları gösterdi ve bende dedimki dayı bana bu yetmez diye. Dayım inadına yeter yeter dedi. Anneme söyledim annemde dayın bilgisayarcı bırak o yapsın bir bildiği vardır dedi. Şimdi işlemcimin fiyatına bakıyorum 8000 bin TL civarı Ryzen 5600'a falan bakıyorum 4500 TL civarı.

Sizin işlemcinizin şu an 8bin olmasının sebebi stoku olmaması hocam muhtemelen.

Sizin işlemcinizin şu an 8bin olmasının sebebi stoku olmaması hocam muhtemelen.

Evet.

Bu sene meslek lisesinde staja başlayacağım bu bilgisayarıda satıp stajdan kazandığım paralarlada kendime çok güzel bir bilgisayar almak istiyorum 4080 Super 360 Hz ekran falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı