RX 6600 ve R5 5600 sistemin oyun performansı nasıldır?

RX 6600 kullandım video cekmedir clip almaktır soğuttu beni sürekli driver sorunları çeşit çeşit hatalar not defterinden hata çözümü gösteren herkesi izledim sayesinde.
1 hafta sonra değiştirdim kartı hala duruyor kardeşimin bilgisayarına taktım düzenledi düzeldi diyorlar ama gene aynı sorunlar.

Biliyorum hocam teknoloji nedeniyle gonlum 4070 de ama bakacağız artık saf performansta az bir şey 7800 XT alsada DLSS 3 acinca FPS uçuyor.

ASUS RTX 4070 de bobin vızıltısı oluyor diyorlar. MSI da da oluyor mu bilmiyorum.

FSR olarak AMD'nın gerı kaldıgını dusunmuyorum tercıh meselesı.

İntros satıcısı güvenilir midir biliyorsanız söyler misiniz?

Bende 6600 ve R5 5500 ikilisi var şu anda iyi olsa da hafiften zorlamaya basladi yeni oyunlar miladi yakında dolacaktir onun için 7800 XT veya bir 4070 almayı düşünüyorum yakin zaman içerisinde.

Kardeşim bobin sesi rahatsız edecekse seni sakın ASUS 4070 alma tavsiyem videosu falan var ve cidden aşırı derecede rahatsız edici MSI da da var daha az ama hep öyle geliyor. Gigabyte RTX 4060 Ti alacağım ben Amazon'dan bu yüzden. Normalde ben de 4070 alacaktım. Bu üründe çıkma olasılığı nadir bildiğim kadarıyla. Bana da bir arkadaş önerdi. Soğutması da gayet güzel video vs izledim RDR2 1440p ful ayarlar DLSS açık sıcaklık 66 67 en fazla. Geçmiyor. Gigabyte RTX 4060 Ti Gaming OC 8 GB. Ek RAM alabilirsin yanına Corsair Vengeance 2x8GB. Ben kaç senedir bu RAM'den kullanıyorum 2 3 senedir? Hiç sorun çıkmadı. Kaliteli ek RAM'dir.

Son düzenleme:
FSR açmadan aynı kartla Ultra x8 AF, default ayarlar ile 75-80 FPS alıyordum, Antisotropic Filtering'i x16'ya aldığımda FPS hala aynıydı. RDR2'de zorlamaz bu kart.

Bende 6600 ve R5 5500 ikilisi var şu anda iyi olsa da hafiften zorlamaya basladi yeni oyunlar miladi yakında dolacaktir onun için 7800 XT veya bir 4070 almayı düşünüyorum yakin zaman içerisinde.
hocam fc25 oynuyorum bir kaç ayar yaptım fps biraz düzeldi ama tüm ayarları en düşüge falan çektim oyun içinde, bence pc üzerinden bir kaç ayarım yanlış çünkü genel olarak oyunlarda güzel fps veriyor. nerde yanlış var onu çözemedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı