RX 6600 XT alınır mı?

Max butceniz ne şu anda hocam? Eger konudaki gibi 10k ise 2.el al. RX 6700 XT mis gibi olur.
6600 XT beni her oyunda FPS olarak tatmin etti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
islemciniz ile 6600 XT testi bulamadim ancak bu teste bakabilirsiniz. Siz bundan daha fazla FPS alacaksiniz.

Max10k çıkarım hocam 8kya buldum 2.el RX 6600 XT'yi eğer kurtarır diyorsanız alırım yeter ki pixel grafiklerde hikayeli oynamayayım onu da geçtim donmadan oyun oynayayım.
dediğim gibi şehrimde buldum bu ürünü küçük şehirde olduğumdan pek yok ekran kartları

Max10k çıkarım hocam 8kya buldum 2.el RX 6600 XT'yi eğer kurtarır diyorsanız alırım yeter ki pixel grafiklerde hikayeli oynamayayım onu da geçtim donmadan oyun oynayayım.
Dediğim gibi şehrimde buldum bu ürünü küçük şehirde olduğumdan pek yok ekran kartları.

6600 XT icin 8K fazla. 6700XT parasi. Pg ile almayi deneyin. Ben bile elimdeki karti 6.5kdan cikartsam mi diye dusunuyorum bazen. 8K cok fazla.

6600 XT icin 8K fazla. 6700XT parasi. Pg ile almayi deneyin. Ben bile elimdeki karti 6.5kdan cikartsam mi diye dusunuyorum bazen. 8K cok fazla.

Haklısınız ama bulabildiğim bu şehrimde olduğu için deneyip olmazsa iade ederim diye düşündüm pek anlamıyorum fark ettiğiniz üzere en kötü elden pazarlığa gireceğim satan ile :)

Haklısınız ama bulabildiğim bu şehrimde olduğu için deneyip olmazsa iade ederim diye düşündüm pek anlamıyorum fark ettiğiniz üzere en kötü elden pazarlığa gireceğim satan ile :)

Dedigim gibi hocam. 6600 XT icin bence Max 6500 verilir. Ustu fazla. Param Güvende ile baska sehirden alsaniz?

Hocam baktım bulamadım o fiyata hem bulsam bilgisayarımın desteklemediğini söylediler darboğaz yapar mış

Upscaling yaparak kullanırsın çok sorun olmaz yine de olabildiğince parana göre en iyisini almaya çalış. Az önce 8bin TL'ye 6600 çok gereksizdi mesela 3060 alsan en azından 12 GB VRAM işlemcinle dengeli olur ama bulursan 6700XT de saf güç olarak bütçene uygun.

Upscaling yaparak kullanırsın çok sorun olmaz yine de olabildiğince parana göre en iyisini almaya çalış. Az önce 8bin TL'ye 6600 çok gereksizdi mesela 3060 alsan en azından 12 GB VRAM işlemcinle dengeli olur ama bulursan 6700XT de saf güç olarak bütçene uygun.

7K son diyor sizce alınır mı? Hocam 6700XT baktım kasam fazla büyük değil uymaz gibime geldi sıfır 3050 alacaktım kimse tavsiye etmiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı