RX 6600 XT ekran kartı 8958 TL'ye alınır mı?

Bütçe
9500
Kafayı mı yedin dostum yada karıştırıyor musun hasta olan sensin ben 5900x kullanıyorum dedim ne 9900ksı 😀Ne yalan atacağını şaşırdın sanırım hastasın bence 😃

3060ı öneririm dedim aldım demedim farkındaysan kafandaki algı sorununu çöz zekanı biraz kullan. 3060 aldım demedim.6600xtyi 3060la denk olduğunu paylaşmışlar o yuzden 3060 dedim anlamadıysan bi daha anlatabilirim.
 
Bak kardeşim i9 9900K hakkında yorum yapmadım farkıdaysan haklı çıkmak için saçma sapan konuşmalarla olayı farklı yöne çekme. :) 3070 Ti aldım çünkü sadece hayatı oyun oynayan biri olmadım. PC para kazanmak için kullanıyorum. 3060 aldım demedim. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
AMD veya NVIDIA ikisinde bana reklam yapmam için para vermiyor komik olmayın fan boy sizsiniz.
Bize sanki veriyor. Bu konuda NVIDIA kötü denmemiş zaten. Neresi fanboyluk? Burada dönen konu senin 6600 XT'ye sorunlu bir kart demen. Forumda tonla kullanan ve memnun olan üye var, bende dahil. Senin arkanda bir kaynak olmadan sunduğun şeylere dayanarak insanlar 6600 XT'den mi vazgeçecek? Bak, 3060'a kötü demiyorum. Gayet sağlam bir kart, severim. Affedersin ama arkandaki şey eğri çıksa AMD'den bileceksin. Sorun yaşıyorsan sistem yamuktur. Bende de 5 aydan beri var bu kart. 1 kere bile sorun yaşamadım. Kasma, donma vb. nedenler için milyon tane sebep var. Sendeki kart sorunludur. 8X MSAA kimsenin umurunda değil. Kullanacak adam 7/24 8X MSAA mı yapacak?
 
Yahu ne fanboylugu. Sen diyorsun ki testler yalan bu kart bu performansi vermiyor. Funmark'da şöyle veriyor, ederinin en az yarısı diye. Ben zaten Amd daha sorunduz demedim ki, sadece bir 'gercek' 'fact' olarak bu kartın vereceği performans belli testlerde. Dünyayı yeniden kurtarmanin mantığı yok. Ben sorun yaşadım, memnun kalmadım deseydin kimse sana tepki göstermezdi zaten. Gerçek dışı bir bilgi verip insanları yanlış yönlendirme sadece.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı