@JamesPark @frageN @Shanverdy Biraz yabancı platformları araştırdım şöyle bir durum buldum. Ekran kartı sürücüsü, anakartın (BIOS) CSM, UEFI ayarları çakışıp bir sıkıntı yaratıyor olabilir. Bize neden olmuyor bak onu düşünüyorum ama bulamıyorum. Bu konunun son sayfasında bugün durumu Sapphire'a soran olmuş şu yanıtı vermişler.
“AMD bunun üzerinde çalışıyor, yalnızca bizim 6600 XT modellerimizde değil diğerlerinde de aynı şekilde, Eylül ayında yayınlanacak bir sonraki sürücü bu sorunu ortadan kaldıracak. Hatırlattığın için teşekkürler.”
Hi guys, looks like too many people is having issues with this type of graphic card, i bought mine last friday and i was excited, well installed the proper drivers and utility´s and everything ok, i played games aswell, but sudently every time i turn off or restart my PC i get an bug error from...
Geçen sene ilk Eylül sürücüsü 16'sında yayınlanmış. Sanırım bu seneninki de bir kaç güne çıkar, o zamana kadar servisle uğraşmayın.
@Shanverdy bak bu sorun seninle direkt olarak aynı. O da her denemeden sonra 1 gün görüntü alabilmiş ertesi gün gitmiş. Her şeyi denemiş son çare başka güç kaynağıyla çalışmış.