Hocam TUF-Z370 Pro ResizeBar açılıyor mu bilginiz var mı?Zararlı bir seçenek değil, açabilirsin. İşlemcinin ekran kartı belleğine (VRAM) tam olarak erişebilmesine izin veriyor. 3% ila 14% arası performans artışı olabileceği yazılmış.
Hocam TUF-Z370 Pro ResizeBar açılıyor mu bilginiz var mı?
Anladım hocam çok teşekkürler. Hocam sizi yakalamışken sorayım. Ben ilk defa AMD kart kullanıyorum Nvidia kartlarda güç yönetim mod'u olur bilirisiniz amd tarafında böyle bir seçeneğimiz var mı?ASUS anakartlarda destek var yazıyor sadece. Sanırsam var, BIOS'a girip bakabilirsin.
Bu arada görmediysen bakabilirsin benim profil mesajlarına, istediğin "tüyo"lar orada.
Yani hocam daha çok şöyle ki *Nvidia ayarında ki güç modunu maksimumuma aldığınız zaman oyun içi çekirdek saat hızınız en yüksek seviyede kalır ve ne düşer ne çıkar. AMD'de bu tarz bir ayar var mıdır?
Çok teşekkür ederim hocam.. Ben biraz araştırayım. Bu arada ReSize BAR için bios güncellemesi çıkmış onu da hallettim. Yardımın için teşekkürler iyi forumlar
Hocam biliyorum fakat işlemcim intel olduğu için etki edip etmeyeceğinden emin olamadım.Zararlı bir seçenek değil, açabilirsin. İşlemcinin ekran kartı belleğine (VRAM) tam olarak erişebilmesine izin veriyor. 3% ila 14% arası performans artışı olabileceği yazılmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.