Daha fazla
Aynen öyle ancak o fan benim aklımda kaldı farketmemiştim onu geldiğinde bi test yapıp tekrar atacağım@Asrevya 5500'e çok rahat bulunuyordu hocam neyse sağlık olsun
Fotoğraf atamıyorum da video yükledim onu izlermisiniz testin@Asrevya yukarıda dediğim ayarları yapıp 10dk FurMark 1 testi yapsanız yeterli. 75 dereceyi geçmesin, fanları otomatikte bırakın. Onun dışında oynayacağınız oyunları oynayarak test etseniz yeterli.
Fotoğraf atamıyorum da video yükledim onu izlermisiniz testin
10dk test sonucu sıcaklık 60 derece fan hızı 87
Fotoğraf atamıyorum da video yükledim onu izler misiniz testin.
10dk test sonucu sıcaklık 60 derece fan hızı 87.
İletişimde sorun yok hocam güvenlik bandı hala üzerinde kartınEkran kartı sıcaklığı normalde sıcak nokta kısmı biraz yüksek.
95-100 dereceye kadar normal diye biliyorum ancak 110 derece biraz fazla geldi bana.
Satıcı arkadaş kartın termal macun değişimi yapmışmı daha önce veya kartın içi hiç açılmış mı acaba bilginiz varmı?
Satıcıya ulaşma imkanınız yoksa ekran kartını çıkarıp, kartın alt yüzey kısmında 3-4 tane vida olacak. Orada ki vidanın birinin üzerinde kağıt olması gerekli. O kağıdı görebiliyor musunuz?
Ondan ayrı, fan bloklarında tozlanma v.s. görebiliyor musunuz?
Fan bloklarında tozlanma varmı peki?İletişimde sorun yok hocam güvenlik bandı hala üzerinde kartın
Eşit hocam kontrol ettimFan bloklarında tozlanma varmı peki?
Ayrıca, kartın tüm fanları dönüyor mu ve eşit hızda mı dönüyorlar?
Yani yavaş çalışan fan varmı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.