RX 6600 XT Sistemde "Default WattMan settings have been restored" hatası

AizenSosuke

Yoctopat
Ekran kartı
XFX SWFT 210 6600XT
Doğru yere mi açtım emin değilim, başlığa da sığmadı. Dün LoL ve Chrome açıkken bir anda hiçbir program yanıt vermemeye başladı, kasadaki HDD ışığının ise tamamen söndüğünü gördüm. Alt Tab vs yapabiliyordum ama ne Görev Yöneticisi ne ALT-F4 hiçbir şey tepki vermiyordu. Bilgisayarı kasadan kapatıp tekrar açtığımda ise altta bu uyarıyı gördüm ve o zamandan beridir işlemci 68 derece ile açılıyor ve asla düşmüyor önceden de sıcak çalışırdı ama boştayken değil. Bu uyarının ve işlemcinin coşmasının sebebi ve çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru yere mi açtım emin değilim, başlığa da sığmadı. Dün LoL ve Chrome açıkken bir anda hiçbir program yanıt vermemeye başladı, kasadaki HDD ışığının ise tamamen söndüğünü gördüm. Alt Tab vs yapabiliyordum ama ne Görev Yöneticisi ne ALT-F4 hiçbir şey tepki vermiyordu. Bilgisayarı kasadan kapatıp tekrar açtığımda ise altta bu uyarıyı gördüm ve o zamandan beridir işlemci 68 derece ile açılıyor ve asla düşmüyor önceden de sıcak çalışırdı ama boştayken değil. Bu uyarının ve işlemcinin coşmasının sebebi ve çözümü nedir?

Öncelikle ekran kartı driverini silin ve tekrar indirin bu linkten silebilirsiniz
Sildikten sonra PC'yi yeniden başlatın ve bu linkten driveri indirin
2. bir çözüm olarak BIOS'u güncellemeyi deneyin.

Öncelikle ekran kartı driverini silin ve tekrar indirin bu linkten silebilirsiniz
Sildikten sonra PC'yi yeniden başlatın ve bu linkten driveri indirin
2. bir çözüm olarak BIOS'u güncellemeyi deneyin.
Teşekkür ederim, ekran kartı driverları güncel değilmiş zaten şimdi kontrol ettim. BIOS güncelleme işleri ince işler mi? Bu işlere biraz uzağım kaş yaparken göz çıkarmayalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı