Asus Dual OC RX 6600 XT kullanıyorum. Sürücülerden dolayı AMD'den soğudum yine. Letgo'da bir tane Galakuro RTX 3060 Ti buldum takas ve 1000 lira üzerine vereceğim. Sizce mantıklı mı? Mantıklı değilse neden?
Ha bu arada letgo'dan almak yerine reklam gibi olacak ama ModArt PC Facebook grubundan alın. Çok daha kaliteli alışverişler yapabilirsiniz ve daha ucuza bulabilirsiniz.
Normalde mantıklı bir seçim olurdu hem sürücü sorunlarından biraz kurtulurdun hem de 1 tık daha güçlü bir ekran kartın olurdu ama 2. el olması işleri değiştiriyor. Sırf 2. el olduğu için alma bence.
ASUS Dual OC RX 6600 XT kullanıyorum. Sürücülerden dolayı AMD'den soğudum yine. Letgo'da bir tane galakuro RTX 3060 Ti buldum takas ve 1000 lira üzerine vereceğim. Sizce mantıklı mı? Mantıklı değilse neden?
Asus Dual OC RX 6600 XT kullanıyorum. Sürücülerden dolayı AMD'den soğudum yine. Letgo'da bir tane Galakuro RTX 3060 Ti buldum takas ve 1000 lira üzerine vereceğim. Sizce mantıklı mı? Mantıklı değilse neden?
3060 Ti ile videoları var internetten izle kendin karar ver derim. Ben 3060 Ti yerine 6600XT aldım. Yazılım konusun da sorunlu olabilir. WattMan almadım hiç. Bence değmez gibi arada aman aman bir fark yok DLSS destekli oyun varsa iş biraz değişir. O paraya başka bir şey alınır ek olarak.
3060 Ti ile videoları var internetten izle kendin karar ver derim. Ben 3060 Ti yerine 6600XT aldım. Yazılım konusun da sorunlu olabilir. WattMan almadım hiç. Bence değmez gibi arada aman aman bir fark yok DLSS destekli oyun varsa iş biraz değişir. O paraya başka bir şey alınır ek olarak.