Asus Dual OC RX 6600 XT kullanıyorum. Sürücülerden dolayı AMD'den soğudum yine. Letgo'da bir tane Galakuro RTX 3060 Ti buldum takas ve 1000 lira üzerine vereceğim. Sizce mantıklı mı? Mantıklı değilse neden?
22.8.2, 22.5.1 zaten bayadır WHQL çıkmıyor. Çıksa bile market pazarı düşük AMD'nin. Yapımcılar Nvidia'ya daha optimize odaklı çıkarıyor program ve oyunları.
O olay neredeyse kapandı neredeyse diyorum çünkü flash donanım bazlı iken FSR yazılım bazlı eğer bir devrim olmayacaksa hep yakın performans verecek ama şu anki hali neredeyse yakalamış durumda (2.4)
Bayağı denilebilecek kadar mı? Görende arada 100 FPS var sanacak. Aralarında 1000 TL'ye değer bir fark yok adamı yanlış yanıltma. Adam hem 1000 TL daha fazla veriyor hem de 2. el ekran kartı alıyor. 6600 XT de kalması en mantıklısı.
Bayağı denilebilecek kadar mı? Görende arada 100 FPS var sanacak. Aralarında 1000 TL'ye değer bir fark yok adamı yanlış yanıltma. Adam hem 1000 TL daha fazla veriyor hem de 2. el ekran kartı alıyor. 6600 XT de kalması en mantıklısı.