RX 6600 XT ve Arc 750

Furka1n

Femtopat
Daha fazla  
Şu anda elimde RX 6600 XT var ve anakart ile işlemcim yok. RX 6600 XT'yi satıp Intel Arc 750 almayı düşünüyorum. Bu iki kartı da destekleyen ve darboğaz yapmayan bir işlemci var mı? Ayrıca, bu işlemciyle uyumlu bir DDR4 anakart önerir misiniz? RX 6600 XT'yi sattıktan sonra yeni kartı alana kadar mevcut sistemi kullanmayı planlıyorum, bu yüzden geçiş sürecinde sorun yaşamak istemiyorum.”

Son düzenleme:
Şu anda elimde RX 6600 XT var ve anakart ile işlemcim yok. RX 6600 XT'yi satıp Intel Arc 750 almayı düşünüyorum. Bu iki kartı da destekleyen ve darboğaz yapmayan bir işlemci var mı? Ayrıca, bu işlemciyle uyumlu bir DDR4 anakart önerir misiniz? RX 6600 XT'yi sattıktan sonra yeni kartı alana kadar mevcut sistemi kullanmayı planlıyorum, bu yüzden geçiş sürecinde sorun yaşamak istemiyorum.”
Neden böyle bir şey istiyorsunuz? Ben 6600XT'den A750'ye geçmezdim.

Bence DDR5 toplayın, ayrıca 6600XT'den geçmeyin.

bende o yönde düşünüyorum hocam şu an arkadaşım ısrarla arc 750 geç dediği için kafam karışmıştı da 6600 iyi gibi
6600XT'den geçilecek bir kart değil, neden o kadar ısrar etmiş anlamadım.

Hocam elimde 2x8 Fury olduğu için ve bütçe de sıkıntılı olduğu için DDR4 toplama tarafındayım aman aman bir fark yoksa.
Geleceğe yönelik olması açısından, yoksa şuan aman aman bir fark oluşmaz. Sıfır toplanınca artık genelde DDR5 öneriyorum hazır almışken biraz paraya kıyıp ileride acı çekmemek için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı