RX 6600 XT video açıkken ekran göz kırpıyor

• Konuyu başlatan cc11
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 816

cc11

Hectopat
Daha fazla  
RX 6600 XT satın aldım 3-4 gün önce ve formatladıktan sonra temiz kurulum yapıp her şeyi indirdim. Son sürüm olan AMD Adrenalin 22.10.2'yi kurduğumda ekran göz kırpmıyor ama yan ekrana bir şeyler geçirirken kasıyormuş gibi gözüküyor anlamadım. 22.5.1'e geçtim DDU ile güvenli modda açıp temiz kurulum yaptım. Şu an YouTube'ta video açıkken ekran sanki hafif hafif göz kırpıyor çözümü nedir acaba? Format mı atmalıyım tekrardan?

Hocam daima önerilen sürücüyü kullanın ben de indirdim son sürümü Chrome çerçevesi yeşillendi bildiğin. Eğer monitör ve kasa aynı prize takılıysa ayırmayı dene evin genel elektrik tesisatından kaynaklanıyor olabilir ama öncesinde yaşamadığın bir sorun ise temiz format ve önerilen sürücüyle devam et.

Hocam daima önerilen sürücüyü kullanın ben de indirdim son sürümü Chrome çerçevesi yeşillendi bildiğin. Eğer monitör ve kasa aynı prize takılıysa ayırmayı dene evin genel elektrik tesisatından kaynaklanıyor olabilir ama öncesinde yaşamadığın bir sorun ise temiz format ve önerilen sürücüyle devam et.
Format sonrası ekstra bi kurulum yapmasam mı acaba bilemiyorum ve evet aynı prize bağlı ama eski ekran kartım 1070'i kullanırken sürücü güncelleyince bu sorun olmuyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı