RX 6600 XT vs RTX 3050

Bütçe
7000

Pemain

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu iki ekran kartını yakından ben de takip ediyorum. Hatta 1 ay öncesine kadar RTX fanıydım ona rağmen RX 6600 XT nitro+ modelini almayı düşündüm fakat siyah ekran sorunları, wattman gibi problemlerin ara sıra da olsa yaşanması, kurulumda başa gelen hataların oluşması gibi kaynaklardan dolayı bütçeme uygun olan Zotac RTX 3050 Twin Edge Oc modelini seçtim. Birkaç gün sonra ben de satın alacağım. Karar senin.

Alakasız kartları kıyaslıyorsunuz, 6600 XT 3050 ile yerleri süpürür. Senin bütçende 6600 XT ve RTX 3060 dışında tek alternatif düz 6600 olur. 3050 bu seviyenin kartı değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu iki ekran kartını yakından ben de takip ediyorum. Hatta 1 ay öncesine kadar RTX fanıydım ona rağmen RX 6600 XT nitro+ modelini almayı düşündüm fakat siyah ekran sorunları, wattman gibi problemlerin ara sıra da olsa yaşanması, kurulumda başa gelen hataların oluşması gibi kaynaklardan dolayı bütçeme uygun olan Zotac RTX 3050 Twin Edge Oc modelini seçtim. Birkaç gün sonra ben de satın alacağım. Karar senin.

Ayni konulari bu konuda tartismistik yazik edersiniz 3050 secerseniz RX6000 serisinde kronik bir sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı