RX 6600 XT'ye geçmek mantıklı mı?

BLuXsee

Hectopat
Katılım
8 Şubat 2021
Mesajlar
190
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, şu an GTX 1650 ekran kartını kullanıyorum. Şu anki sistemim:
  • Gigabyte B550 Gaming X
  • Corsair Vengeance Pro RGB SL 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16
  • AMD Ryzen 5 5600X
  • FSP Hydro K 700W PSU
Ekran kartımı satıp RX 6600 XT mi alayım yoksa beklemeye devam mı etmeliyim? Oynadığım oyunlar CoD Warzone, Apex Legends. O yüzden ekran kartının performansı beni pek tatmin etmiyor.
 
Alınır, değecektir. Hem şuanki test sonuçları daha ilk driverlar varken, geçen nesilde de görmüştük yeni driverlarla performans artışı yaşamıştı RDNA 1 kartlar. Eğer aceleniz yok ise beklemenizi tavsiye ederim ama, fiyatların düşmesi de mümkün.
 
Normal hocam önce itopya, inventus gibi yerlere dağıtıyorlar daha sonra Amazon, Hepsiburada gibi yerlere geliyor, sebebini bilmiyorum ama böyle oluyor hep.
Acaba Amazon direkt şişirilmiş fiyattan mı koyar yoksa liste fiyatından hızlı davranarak alabilir miyiz bir tane? Bence direkt 7-8 binden koyacaklar.
 
@JustNobody

Bundan birkaç hafta önce Amazon'da TR piyasasının baya altında fiyatlara ASUS TUF 3070 Ti satıldı. Germany üzerinden geliyordu ama sonuçta güvenle alım yapabiliyordunuz. Klasik bir depozito ödemesi vardı o kadar. Amazon yine bu tarz işlere girişebilir. Stoklar artınca görürüz.
 

Geri
Yukarı