RX 6600 yerine RX 6700 için 2000 TL fazla verilir mi?

Güç kaynağınız yetiyorsa, bütçeniz varsa ve işlemciniz yeterli hızda ise alabildiğiniz en yüksek AMD modelini alın. F/P olarak her fiyatta iyiler. Alma şansınız varsa 2K bir monitör işinizi çok rahatlatır.
Monitör almayacağım alayının fiyatı kazık 1080p yetiyor bana, arada sırada 4K televizyona bağlarım.

Aslında verilmez ama PCIe x16 olduğu için verdim ben de. Uzun süre değiştirmek de istemiyorum performans farkı ile daha uzun süre 60 FPS'i sağlayacaktır.

Nasıl yani? Bir yandan 10 GB VRAM var FPS farkı dışında önemli bir detay.

FPS farkının sağlanması için gerekli olan bir şey zaten. Darboğaz olacağı için 10GB VRAM'in sitesenizde çoğunu kullanamayabilirsiniz. İleride kesin olarak besleyecek bir işlemci alacaksanız alın.

FPS farkının sağlanması için gerekli olan bir şey zaten. Darboğaz olacağı için 10GB VRAM'in sitesenizde çoğunu kullanamayabilirsiniz. İleride kesin olarak besleyecek bir işlemci alacaksanız alın.
5500 ya da 5600 alacağım zaten, VRAM ne kadar yüksek olursa o kadar iyi 4 GB'dan çok çektim bir halta yetmiyor.

Nasıl yani? Bir yandan 10 GB VRAM var FPS farkı dışında önemli bir detay.
8 gb vram de gayet yeterli ki texture sıkıntı yaşadığında kısılabilecek bir şey. RX 6400 kullanıyordum PCIe x4 olması B450 anakartımda sıkıntı oluşturuyordu. Bundan dolayı 16 lane kullanan bir kart tercih ettim.
2000 lira fark az değil o fiyata işlemci upgrade'i yapılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı