RX 6600'den 4060'a geçilir mi?

5600G olarak görmüşüm orayı, sorun yaratmaz. Geçmenizi kesinlikle öneririm, üç gün kullandıktan sonra zaten AMD kullandığınız yılların boşa geçtiğini hissedeceksiniz. Gerçek bir oyun deneyimi, gerçek bir akıcılık hissedeceksiniz.

5600G olsaydı ne değişecekti yine 4060'i beslemez mi?
 
Bu kadar saçma bir yorum uzun zamandır görmüyordum. R5 5600 bırak 4060 Ti'ı 4070'i bile rahatlıkla besler. AMD ekran kartları ise duruma bağlı gayet tercih sebebi olabilecek kartlardır şu an ülkede RX 580, RX 6600 gibi kartlar olmasa PC toplayamayacak büyük bir insan kitlesi var.

Hayatım boyunca NVIDIA kullandım hatta bu forumda da eskiden NVIDIA önerdiğim, AMD direkt alınmaz dediğim yorumları hala dahi bulabilirsin. 4 ay oldu RX 7800XT kullanıyorum mis gibi kart, hem NVIDIA muadilinden 4K ucuza aldım hem de o kartların aksine vade farksız 6 taksit ile alabildim. Performansı mis gibi her oyunu bütün ayarları kökleyip 2K'da 100 FPS oynuyorum, 0 driver sıkıntısı. Sizi ne rahatsız etmiş anlamak mümkün değil.
 
O karttan en az 4060Ti veya 4070'e denk bir karta geçmediğin sürece değiştirmeye gerek yok. 6600 gayet güçlü bir kart.
Ben aralarındaki güç farkından dolayı değil de DLSS ve Frame Generation için dediğim gibi geçmeyi düşünüyordum yani FSR’ın hala beklediğim etkiyi ve desteği alamaması beni bi tık üzdü açıkçası.

Değmez değiştirmeye, 4070Ti falan olsa belki.
Hocam benim sunduğun kartlarla arasında da büyük bi fiyat farkı da var 4070Ti’ın zaten şu an öyle bi bütçem yok.
 
Siz ciddi misiniz ya? İnsan bir şüpheye düşüp gider araştırır en kötü YouTube'tan bile test videolarını izleyebilirsiniz. Uzun zamandır bu kadar saçma bir yorum görmedim.
Kendi deneyimlerimi anlatıyorum, GTA V oynarken inanılmaz akıcılık sıkıntıları yaşıyordum. FPS değerlerim normal olmasına rağmen vardı bu akıcılık sıkıntısı, 5600 geçtim ve çözüldü. Uzun süredir sizin yorumunuz kadar saçma bir yorum görmedim maalesef.
 
Ben aralarındaki güç farkından dolayı değil de DLSS ve Frame Generation için dediğim gibi geçmeyi düşünüyordum yani FSR'ın hala beklediğim etkiyi ve desteği alamaması beni bir tık üzdü açıkçası.

Hocam benim sunduğun kartlarla arasında da büyük bir fiyat farkı da var 4070 Ti'ın zaten şu an öyle bir bütçem yok.

Şu an fg destekleyen tüm oyunlarda modla FSR3 açabiliyorsun. 40 FPS zor gördüğüm Jedi survivor da modla 100FPS bitirdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı