RX 6600XT 7.736 TL!

6600 XT alınsa bu işlemciyle ne kadar götürülebilir yani çok darboğaz sorunu yaşatır mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Örnek video attım. GPU kullanımına bakın en üstten soldan ikinci sırada 60-70 arası gidip geliyor. Yani ekran kartın yüzde 70'ni kullanıyor demektir gene kullanır ama daha üst seviye işlemci alırsa ekran kart kullanımı 95'in üzerine çıkar ve tam performans alır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Örnek video attım. GPU kullanımına bakın en üstten soldan ikinci sırada 60-70 arası gidip geliyor. Yani ekran kartın yüzde 70'ni kullanıyor demektir gene kullanır ama daha üst seviye işlemci alırsa ekran kart kullanımı 95'in üzerine çıkar ve tam performans alır.

Bu videodaki R5 2600, arkadaş 5600 ile kullanım sormuş. 5600 bu kartı tamamen beslemektedir.

Dün gece Inxehesap'ta 7.500 küsürdü. Giriş model olduğu için pek tercih edilmez.
XFX'in Quick 308 modeli bile hoş sıcaklıklar sunmuyor. He çalışmasına engel değil ama sıcaklık takıntısı olan birisi için Swft 210 düşündürür.

Gayet iyi gibi gözüküyor yinede.
Aynen öyle. R5 2600 üst düzey işlemci olarak geçmesede her oyunu oynanabilecek düzeyde açabilecek kadar güçlü bir işlemci, kesinlikle kötü bir işlemci değil. Bende işlemciyi yükseltmeden önce ekran kartını alıp 7 ay felan darboğazlı kullandım ama neticede işlemci çok aşırı kötü değilse ekran kartının tam performansını alamasan da oynanabilir şekilde fps alabiliyorsun ve yetiyor. Bu yüzden eğer bütçe sadece kart almaya yetiyorsa ve uygun bir teklif bulunmuşsa ekran kartını alıp işlemci yükseltmesinin ertelenebileceğini düşünüyorum.

Güzel fiyat. Kartın tek sıkıntısı fan ayarları düzgün yapılmamış. Kart 70-75 derece arası bile 1100-1300 RPM de çalışıyor. Adus Dual modelleri fanları yüksek hızda çalıştırdığı için daha serin çalışıyorlar. Kartın yoksa soğutma bloğu gayet yeterli. Zaten 130W'lık br kartı soğutmak da çok zor olmasa gerek. Custom fan ayarı ile slikonun izin verdiği son noktaya kadar OC yapılabiliyor sıkıntısız. OC'li hali bile 65 derecelerde geziyordu bende fan ayarı ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı