LoL oynarken bir anda donuyor ne alt F4 çalışıyor ne de Alt Tab. Bilgisayara reset atmak zorunda kalıyorum. Nedeni nedir acaba? Yardım ederseniz çok çok sevinirim.
İşlemciye fazla yüklenmekten olabilir veya işlemci çok ısınırsa ben RX 6750 XT kullanıyorum bende de öyle sorunlar oluyor Riot Games'in oyunlarında sorun var
LoL oynarken bir anda donuyor ne alt F4 çalışıyor ne de Alt Tab. Bilgisayara reset atmak zorunda kalıyorum. Nedeni nedir acaba? Yardım ederseniz çok çok sevinirim.
Ben 2022 Mayıs'ta askere gittim. Gitmeden önce herhangi bir sorunum yoktu. Nisan ayında döndüğümde Windows 10'dan Windows 11'e yükseltme yaptım. Onunla alakalı olabilir diye de sıfırdan temiz Windows 11 kurulumu yaptım. Sorun devam etti. Sonra M.2 SSD yerine SATA SSD'ye kurdum oyunu hala devam ediyor. Farklı bir Radeon sürücüsü ile de aynı sorunu yaşadım. DDU ile sürücü silip tekrar da yükledim. Hala da devam ediyor. Diamonddan platinuma düşeceğim bunun yüzünden. İyice sinir bozucu olmaya başladı maalesef.
Cinebench R20 testi yaptım. 10400F'i stok soğutucu ile kullanıyorum. Test sırasında sıcaklık en fazla 71 oldu. Sıcaklıkla alakalı olma ihtimali var mı 71 derece olmuyordur LoL sırasında da anlam veremiyorum neden bu sorun var?
@Yener K. ve @kino hocam daha önce karşılaştığım sorunlarda hep yardımlarınızı görmüştüm. Bu konuda da benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Driver 23.4.3 sürümü.
ben 6600 kullanıyorum win 11 pro iken her 5 dakikada bir donuyordu lol oynarken, win 11 home yaptım başta donmalar olmuyordu ama son zamanlarda oyun başına 1 defa donuyor. son çare müsait bir zamanda win 10 yapacağım