RX 6600XT PC LoL oynarken oyun donuyor

İşletim sistemi
Windows 11
RAM
16 GB
Ekran kartı
RX 6600XT
Anakart
B460M-K
İşlemci
10400F
LoL oynarken bir anda donuyor ne alt F4 çalışıyor ne de Alt Tab. Bilgisayara reset atmak zorunda kalıyorum. Nedeni nedir acaba? Yardım ederseniz çok çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
LoL oynarken bir anda donuyor ne alt F4 çalışıyor ne de Alt Tab. Bilgisayara reset atmak zorunda kalıyorum. Nedeni nedir acaba? Yardım ederseniz çok çok sevinirim.

Ekran kartıyla alakası yok gibi reseten sonra adrenalin software bildirim de bulunuyor mu wattman mı veriyor işlemcinin sıcaklıkları kontrol edin.

İşlemciye fazla yüklenmekten olabilir veya işlemci çok ısınırsa.

CP2077 oynuyorum. İşlemci %80 kullanımda sıcaklık 70 dereceyi bile görmüyor. LoL oynarken izlemedim sıcaklıkları ama.

Driver ilgilide olabilecek bir şey AMD'nin bu aralar sürücüleri düzeltmesi gerekiyor.

Ben 2022 Mayıs'ta askere gittim. Gitmeden önce herhangi bir sorunum yoktu. Nisan ayında döndüğümde Windows 10'dan Windows 11'e yükseltme yaptım. Onunla alakalı olabilir diye de sıfırdan temiz Windows 11 kurulumu yaptım. Sorun devam etti. Sonra M.2 SSD yerine SATA SSD'ye kurdum oyunu hala devam ediyor. Farklı bir Radeon sürücüsü ile de aynı sorunu yaşadım. DDU ile sürücü silip tekrar da yükledim. Hala da devam ediyor. Diamonddan platinuma düşeceğim bunun yüzünden. İyice sinir bozucu olmaya başladı maalesef.

Cinebench R20 testi yaptım. 10400F'i stok soğutucu ile kullanıyorum. Test sırasında sıcaklık en fazla 71 oldu. Sıcaklıkla alakalı olma ihtimali var mı 71 derece olmuyordur LoL sırasında da anlam veremiyorum neden bu sorun var?

@Yener K. ve @kino hocam daha önce karşılaştığım sorunlarda hep yardımlarınızı görmüştüm. Bu konuda da benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Driver 23.4.3 sürümü.

1683909619397.png

Son düzenleme:
ben 6600 kullanıyorum win 11 pro iken her 5 dakikada bir donuyordu lol oynarken, win 11 home yaptım başta donmalar olmuyordu ama son zamanlarda oyun başına 1 defa donuyor. son çare müsait bir zamanda win 10 yapacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı