RX 6600XT R5 5600 düşük FPS

Makaleler
2
RAM
2x8 3600mhz crucial
SSD veya HDD modeli
sandisk 500gb m2 ssd
Ekran kartı
rx 6600xt
Anakart
b550m mortar
İşlemci
r5 5600
LoL'de 100 FPS falan alıyorum. Valorant'ta 140'larda alıyorum, niye böyle? Rust normal 90 FPS falan da.

Son düzenleyen: Moderatör:
@rafetsunal WattMan diye ekran kartı güncellememek nedir ben bunun neresine yardım edeyim, böyle bir saçmalık mı var? Kim akıl verdiyse ona sorabilirsin madem daha iyi biliyorsunuz.

Hocam ben bildiğimi ima etmedim önceki konularda gördüğümde WattMan hatası alan kişilerde özellikle driveri tamamen silip eski driver kurulmasını önermişlerdi. 2. olarak da bu problem 1 aydır var o zamanda sormuştum şimdi de sordum hala aynı şey değişen bir şey yok.

Beni terslemenizi gerektiren herhangi bir şey yaptığımı sanmıyorum.

@rafetsunal o zaman diyorum ki o önerenleri etiketle. Onu yapmanı ben söylemedim sonuçta. Ben 3300X ile 6600 XT kullanıyorum her şeyim güncel ve hiç sorun yaşamıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada sizi etiketleme sebebim aramızda sadece işlemci farkı olması bende R5 5600 mevcut geri kalan her şeyimiz aynı ama benim düşük FPS alma sebebim şimdi driver güncelledim. Buradaki yanlış anlaşılmanın sebebi ben bu konuyu ilk açtığımda senin YouTube videonu gördüm orada oynadığım oyunla karşılaştırdım fakat ben düşük FPS alıyordum senin videonun altına yazdım sen ise bana Technopat sitesinde beni etiketleyebilirsiniz yazdın o yüzden etiket attım sana başka bir amacı yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…