RX 6600XT ve R5 3600 sistem CS'de 100 FPS veriyor

Virifus

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 5500XT 8gb
16 GB 3200Mhz DDR4 dual channel Ram
B450M S2H Anakart
Ryzen 5 3600 İşlemci
XTC 80Plus Silver 600W Psu
Meslek
Öğrenci
1724298257218.png

Arkadaşlar deliriyorum. İşlemci kendini kullanabilir kullanmıyor. 144Hz monitörüm var ama 144FPS almamı istemiyor bilgisayar :D.neden oluyor bu anlamıyorum. Driverlar güncel parçalar yeni alındı. Her şey sıfır. Anakart Gigabyte B450S2H. 2x8 Dual channel 16 GB 3000MHz RAM var. Anlamıyorum neden oluyor bu ani FPS düşmeler ve stabil olmayan değerler? Cillop sistem dizdim bir zahmet oynatsın ya.

1724304933561.png

Aynı zamanda Detroit oynarken bazen hatta çoğu zaman kullanım böyle sıfıra düşüyor 1FPS oynuyorum grafikleri Full'e almama rağmen ekran kartını kullanmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

O kartın yanına Ryzen 5600 daha iyi olurdu sanki..​

Para olsa da alsak ya,çok kolay söylemesi maalesef.Yakında elime biraz para geçsin r5 3600ı satıp alırım.Peki sorun işlemciden mi kaynaklı demek istiyorsun yani?

Sizin sorunu bende yaşıyorum, bilgisayar ekran kartını kullanmiyor. Sizde aynı sorunu yaşıyorsunuz. Ayarlari 1080p low'a alarak kaç fps aldığınizi söylermisiniz ? Zaten oyunda optimizasyon sorunu var. Yalnızca cs2 de ekran kartım randımanli çalışmıyor.
Pubg'de falan da oluyor hatta Fivem'de de.Evet ekran kartını kullanmıyor.Az kullanıyor.Fps sıkıntım yok olay stabilite olmaması ve drop.

Eki Görüntüle 2290671

Arkadaşlar deliriyorum. İşlemci kendini kullanabilir kullanmıyor. 144Hz monitörüm var ama 144FPS almamı istemiyor bilgisayar :D.neden oluyor bu anlamıyorum. Driverlar güncel parçalar yeni alındı. Her şey sıfır. Anakart Gigabyte B450S2H. 2x8 Dual channel 16 GB 3000MHz RAM var. Anlamıyorum neden oluyor bu ani FPS düşmeler ve stabil olmayan değerler? Cillop sistem dizdim bir zahmet oynatsın ya.

Eki Görüntüle 2290685

Aynı zamanda Detroit oynarken bazen hatta çoğu zaman kullanım böyle sıfıra düşüyor 1FPS oynuyorum grafikleri Full'e almama rağmen ekran kartını kullanmıyor.

Dostum sorun işlemcide görünmüyor ki zaten senin GPU kullanımın düşük yani ekran kartı kullanımın.
Klasik AMD tarafında olan driver sorunu yaşıyorsun. DDU ile driver kaldır yeniden kur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı