RX 6600XT ve R5 3600 sistem CS'de 100 FPS veriyor

Dostum sorun işlemcide görünmüyor ki zaten senin GPU kullanımın düşük yani ekran kartı kullanımın.
Klasik AMD tarafında olan driver sorunu yaşıyorsun. DDU ile driver kaldır yeniden kur.
Yaptım hocam yaptım.

Pubg'de falan da oluyor hatta Fivem'de de.Evet ekran kartını kullanmıyor.Az kullanıyor.Fps sıkıntım yok olay stabilite olmaması ve drop.
Hocam 1 fps sorununu bilmiyorum çok garip bir sorun. Kullanımın 0'a düşmüş, bugun forumda gezerken çoğu kişide senin sorununu gördüm. Ddu ile driver kaldırıp en son whql driver'ı yükle.(Mini setup kur. Birçok sorunu çözebilir. Kurulum yaparket mini setup seçeneğini seçin)Sorun çözülmez ise 3-4 ay önceki whql driverları kur. Windows uptade yap.

Hocam 1 fps sorununu bilmiyorum çok garip bir sorun. Kullanımın 0'a düşmüş, bugun forumda gezerken çoğu kişide senin sorununu gördüm. Ddu ile driver kaldırıp en son whql driver'ı yükle.(Mini setup kur. Birçok sorunu çözebilir. Kurulum yaparket mini setup seçeneğini seçin)Sorun çözülmez ise 3-4 ay önceki whql driverları kur. Windows uptade yap.
Ağlayacam ya yeni sıfır aldım kartı bir de böyle problemler çok canımı sıkıyor :(

Malesef bende rx5500xt aldığım zamanlar sorunlarla boğuşuyordum hala sorun yaşıyorum 3 seneyi geçti.
Rx5500xt vardı önceki kartım,6000 serisinde sorunlar bitti dediler ve zaten yüksek bir performansa ihtiyacım vardı.6600xt ile 5500xt arasındaki farkı görünce de aldım.Ama böyle problemler ile karşılaşacağımı beklemiyordum.

Kartın 2. el piyasası ortalama 6K civarı. Bence satın. O fiyata 2. el 2070 Super veya 3060 filan kovalayın. Kafanız rahat olur.
2. el satmaya şuan değmez alalı 3 gün oldu ya

Rx5500xt vardı önceki kartım,6000 serisinde sorunlar bitti dediler ve zaten yüksek bir performansa ihtiyacım vardı.6600xt ile 5500xt arasındaki farkı görünce de aldım.Ama böyle problemler ile karşılaşacağımı beklemiyordum.
Size underclock öneririm. Radeon ayarlarına girin > gpu clock frekansını 100mhz azaltın.( 1950 mhz mesela 1850 yapın. > Power limiti -5 yapın ve kaydedin. Bu sekilde kullanın sorun olursa yazın. Sorunlarımın büyük kısmını bu şekilde çözdüm ama hala sorun yaşıyorum.

1724320336448.png

Size underclock öneririm. Radeon ayarlarına girin > gpu clock frekansını 100mhz azaltın.( 1950 mhz mesela 1850 yapın. > Power limiti -5 yapın ve kaydedin. Bu sekilde kullanın sorun olursa yazın. Sorunlarımın büyük kısmını bu şekilde çözdüm ama hala sorun yaşıyorum.
Şuanda değerler böyle na yapayım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı