RX 6650 XT için 3000 TL AM4 işlemci önerisi

Bütçe
3000

ismailuzun

Decapat
Arkadaşlar merhaba RX 590'dan RX 6650XT'yi uygun bir fiyata aldım. Genellikle FIFA Warzone ve OW 2 oynuyorum. Fakat darboğaz problemi yaşıyorum. İşlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum anakartı da değiştirmem gerekiyor mu? Gigabyte B450 S2H ver 1. anakartım var ve hangi işlemciyi almalıyım? Teşekkürler şimdiden.

Bu arada CPU kullanımı Warzone'da 40 50 aradı GPU kullanımı maksimum 70(sanırsam tek çekirdek önemli)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba RX 590'dan RX 6650XT'yi uygun bir fiyata aldım. Genellikle FIFA Warzone ve ow 2 oynuyorum. Fakat darboğaz problemi yaşıyorum. İşlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum anakartı da değiştirmem gerekiyor mu? Gigabyte B450 S2H ver 1. anakartım var ve hangi işlemciyi almalıyım? Teşekkürler şimdiden.

Bu arada CPU kullanımı Warzone'da 40 50 aradı GPU kullanımı maksimum 70(sanırsam tek çekirdek önemli)

Ryzen 5 5600.

Arkadaşlar merhaba RX 590'dan RX 6650XT'yi uygun bir fiyata aldım. Genellikle FIFA Warzone ve ow 2 oynuyorum. Fakat darboğaz problemi yaşıyorum. İşlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum anakartı da değiştirmem gerekiyor mu? Gigabyte B450 S2H ver 1. anakartım var ve hangi işlemciyi almalıyım? Teşekkürler şimdiden.

Bütçe 500 artsa 5600X alinabilir.

Konuyu inceleyip bütçe hazır şimdi almanızı öneririm. 2500TL gibi bir fiyata geliyor.

Konu:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı