RX 6650 XT R5 5500 sistemde bir anda görüntü gidiyor

Dream4343

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarım ile bir şeyler yaparken ekran gidiyor ve bir daha algılayamıyor. Kulaklığıma sesler vs geliyor ama benim yaptığım hiçbir işlem gerçekleşmiyor. Zaten o sırada monitörde görüntü olmuyor. Normalde fazla olmuyordu, sık sık olmaya başladı. Bugün 3-4 defa yaşadım bu sorunu, restart atmadan da geçmiyor. restart atıyorum tekrardan oluyor.

Ekipmanlarım.
Samsung Odyssey g3.
AMD Radeon RX 6650 XT.
Ryzen 5 5500.
Prime A320M-C r2.0

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı sisteme sahibim ve benzer bir sorun bende de mevcut, galiba 3 gün önce gelen adrenalin 25.5.1 sürümü ile alakalı diye düşünüyorum.

Hocam şuan DDU ile sürücüleri kaldırıp 25.3.1 sürümüne geçiş yaptım herhangi bir sorun yok deneyin isterseniz.

Son düzenleme:
Hocam aynı sisteme sahibim ve benzer bir sorun bende de mevcut, galiba 3 gün önce gelen adrenalin 25.5.1 sürümü ile alakalı diye düşünüyorum.

Hocam şu an DDU ile sürücüleri kaldırıp 25.3.1 sürümüne geçiş yaptım herhangi bir sorun yok deneyin isterseniz.

Olabilir deneyeceğim ekran kartı fazla işlem olunca ya da zorlanınca kendini kitliyor siyah ekran atıyor siyah ekrandayken fanları dönmüyordu kontrol ettiğimde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı