Exsa
Decipat
16x filtreyi kapatıp dener misin?Ayarlar bu şekilde
16x filtreyi kapatıp dener misin?Ayarlar bu şekilde
16X filtreyi kapatıp dener misin?
MSAA ve Reflection MSAA performansı öldürüyor, kapatın. Aynı şekilde performansı daha da artırmak istiyorsanız Resolution Scale düşürün.
MSAA ve Reflection MSAA performansı öldürüyor, kapatın. Aynı şekilde performansı daha da artırmak istiyorsanız Resolution Scale düşürün.
Resolution Scale 60 FPS alabilecek şekilde düşürün, 1080P çözünürlükte fark yaratacak bir eklenti değil.Resolution Scale kaç yapayım?
MSAA kapatarak 10-20 FPS fark ediyor 30-40 arası FPS alıyorum.
Resolution Scale 60 FPS alabilecek şekilde düşürün, 1080p çözünürlükte fark yaratacak bir eklenti değil.
İki tür MSAA var ikisini de kapattınız mı?
Aklınızda olsun bu tarz ek grafik ayarları çözünürlük yükseldikçe fark eder, çoğu geliştirici oyunu 4K da renderladığı için çözünürlük arttıkça detay seviyesi de artar.
Resolution Scale 60 FPS alabilecek şekilde düşürün, 1080p çözünürlükte fark yaratacak bir eklenti değil.
İki tür MSAA var ikisini de kapattınız mı?
Aklınızda olsun bu tarz ek grafik ayarları çözünürlük yükseldikçe fark eder, çoğu geliştirici oyunu 4K da renderladığı için çözünürlük arttıkça detay seviyesi de artar.
O halde kapat. Su fiziğini biraz düşür, Near Volumetric Resolution ve Far Volumetric Resolution high a düşür ve full resolution screen space ambient occlusion kapat.Resolution Scale 1/2 yaptım hala 40 FPS alıyorum
En düşük ayarlarda bile 70 FPS alıyorum.
O halde kapat. Su fiziğini biraz düşür, Near Volumetric Resolution ve Far Volumetric Resolution high a düşür ve Full resolution screen space ambient occlusion kapat.
Söylediğim ayarları hem Vulkan hem DX12 de dene, yine istediğin performansı alamazsan Texture ve Tesellation dışında tüm ayarları high a düşür, filtreye elleme X16 kalsın.
Sen Allah ne verdiyse deyip bütün ayarları Max yapmışsın bu yüzden düşük performans alıyorsun, oto ayar ile yüksek Kalite yap sonra ince ayar çekmen lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.