Thermaltake.Mavi de var sadece stok. Uzun süre idare etmesi için hangi PSU tercih edilmeli? Başka bir değişikliğe gerek var mı?
SSD yükseltin 80TL fazla vererek.
Thermaltake.Mavi de var sadece stok. Uzun süre idare etmesi için hangi PSU tercih edilmeli? Başka bir değişikliğe gerek var mı?
Bana sorarsanız 12100F günümüzdeki oyunlar için yeterli güce sahip. Onun yerine her an patlama korkusu yaşamayı tercih ederseniz buyrun ama ben olsam işlemciyi daha sonradan upgrade yapardım. PSU patlarsa çoğu başka bileşene de zarar verebilir hocam.
Hayırlısı olsun gayet iyi.Şu şekilde aldık arkadaşlar, 14.688 TL tuttu. SSD konusunda GoodRam'e nedense güvenemedim, okuma/yazma hızı daha yüksekti ama Kingston en azından bilindik markadır dedim ona yöneldim.
Ben düzgün ram göremedim o yüzden en ucuzu alıp 32 GB Samsung B-Die bir ram alacağım.Ryzen olan sistemde RAM'lerin 3600 MHz GoodRAM yapılmasını öneririm.
Ben düzgün ram göremedim o yüzden en ucuzu alıp 32 GB Samsung B-Die bir ram alacağım.
En iyi RAM orada o. Hepsinden kodu belirsiz CJR veya DJR çıkıyor.
Hocam dün akşam sipariş verdim ya ASUS B450 anakartla gelecek iptal edersem A320 ile gönderirler. G.Skill Ripjaws da fena model değildi diye hatırlıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.